2777
2789
عنوان

اینکارا برای دختر 18سال خوبه 🤔😜

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 39 پست
من خودم باشگاهو دوست ندارمهمون آرايشگري اگه استعدادو علاقه داري برو

ارایشگیری دوس دارم چیزی ک دوس دارم مطمئنم موفق میشم اما مامانم میگه تا دیپلمتو نگرفتی کاری نکن اخه درسام زیاد هستن🥲

دیپلم گرفتن برام سخته، زیاد تجدید دارم

ببین به این فکر کن اگه همون سیکل رو داشته باشه چقد بده و در آینده ازدواج کنی چقد قراره از طرف اونا سرکوفت بخوری و مسخرت کنن اوایل خوبه هاااا 

دوستت دارن باهات خوبن ولی از یه تایمی شروع میشه 

فعلا تمرکزتو رو بذار رو درست

اینو از آدمی که دوستت داره قبول کن لطفا

تویی که الان داری امضای منو میخونی میشه یه لبخند به خاطر من بزنی ؟ قربونت برمممم 🥹 خیلی قشنگتر شدی دیگه اخم نکنیا 🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درس ک کلی تجدید دارم،، باشگاهم ک هوا خوب شه میرم، نمیدونم والا🥲

چ رشته ای هستی؟

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

انسانی

خب عزیزوم الان حوزه مشخص نشده؟ بری پول بدی قبولت کنن؟

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ببین به این فکر کن اگه همون سیکل رو داشته باشه چقد بده و در آینده ازدواج کنی چقد قراره از طرف اونا س ...

اینو میدونم دیقاا، ولی خب سخته انتحانا پشت سر هم و نهایی بخداا اگه قبلنا هم همیطوری بود الان هیچکدومشون معلم نبودن

ارایشگیری دوس دارم چیزی ک دوس دارم مطمئنم موفق میشم اما مامانم میگه تا دیپلمتو نگرفتی کاری نکن اخه د ...

والا آرايشگريو ادامه بدي خيلي آينده بهتري داري بنظرم فقط پاس شو

من خودم اوايل دبيرستانم رفتم كافي نت ياد گرفتم دانشگامم دو حد مدرك گرفتن

الانم حقوقم تو ١٩سالگي ٢٠تومنع

اینو میدونم دیقاا، ولی خب سخته انتحانا پشت سر هم و نهایی بخداا اگه قبلنا هم همیطوری بود الان هیچکدوم ...

تو میتونی 

من مطمئنم 

همین الان پاشو برو درستو بخون دخترررررر

تویی که الان داری امضای منو میخونی میشه یه لبخند به خاطر من بزنی ؟ قربونت برمممم 🥹 خیلی قشنگتر شدی دیگه اخم نکنیا 🙃

خب عزیزوم الان حوزه مشخص نشده؟ بری پول بدی قبولت کنن؟

دولزدهم ک نهایی هس نمیشه پول بدی قبولت کنن،، اما میگن ک دهم و یازدهم نهایی نیست بزرگسالان میفرستنت اونجا قبول میکنن درسته؟؟ 

بزار بگم داش، برو باشگاه، کار کن همین

اینو ول کن میاد تو همه تاپیک ها مزه می‌پرونه😐😒

دولزدهم ک نهایی هس نمیشه پول بدی قبولت کنن،، اما میگن ک دهم و یازدهم نهایی نیست بزرگسالان میفرستنت ا ...

دوازدهم هم شنیدم پول میدن

حالا خودت یا والدین‌ت رو بفرس حوزه ببین چکارمیکنن😝😂