2777
2789

مادرشوهرم تنهاست البته با نوه اش میمونه خونه اش

چندتا پسر داره 

ولی اونا فقط ماهی ۱تومن میریزن حسابش 

ولی همسرم ماهی ۵ الی ۶

چون با پولی که اونا میدن خرج ۱هفته هم نمیشه

من اصلا نمیگم به مامانت نده

چون  بنده خدا پسر بزرگ کرده برا روزای پیری

ولی واقعا درسته بقیه پسرها اینقدر کم خرجی بدن

بعد این شوهر ساده من فداکاری کنه و از ما بزنه 

بخدا برادرشوهر ام نمی‌بخشم با این ظلمی که به من میکنند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی شرایط سختیه عزیزم

بنظرم شوهرت باید ب داداشاش بگه بیشتر کمک کنن و مامانشون با ماهی ۱ تومن کارش راه نمی افته

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

تازه من میگم به مامانت خرج کنولی اینکه جاری و نوه و ... هی بیان اونجا بریز و بپاش کننداز جیب من واقع ...

نه عزیزم واقعا درست نیست شما ی عروس فوق العاده مهربون و با اصالت هستی که تا الانشم کوتاه اومدی

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

نه عزیزم واقعا درست نیست شما ی عروس فوق العاده مهربون و با اصالت هستی که تا الانشم کوتاه اومدی

ممنون عزیزم

بخدا من با مادرش و خرجش مشکل ندارم

اینکه اونا کمتر خرج می‌کنند و بیشتر ریخت و پاش

اعصابم خرد شده

ممنون عزیزمبخدا من با مادرش و خرجش مشکل ندارماینکه اونا کمتر خرج می‌کنند و بیشتر ریخت و پاشاعصابم خر ...

راستی اون شغل باشماموافقت شدیاجاری؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖