2777
2789
عنوان

ماه دیگه عروسی دختر جاریمه

285 بازدید | 25 پست

من پرستارم باید برنامه بدم،  خود دختر جاریمم پرستاره. ینی از الان باید برنامه شیفتیمونو مشخص کنیم. 

اولا ک چند بار همسرم از داداشش پرسید عروسی دخترت کیه، فقط میگفت بعد محرم دقیق بهمون نگفت، تا اینک ما تاریخ دقیق از مادرشوهرم پرسیدیم. 

الان میخام برنامه بدم باید روزایی ک میخام اف باشم مشخص کنم تاریخ حنابندون و نگفتن بهمون، حتی امروز همسرم زنگ زد به داداشش گفت کی حنابندون میگیرید. بازم گفت تاریخ قطعی مشخص نیست. 

به شوهرم گفتم  اگ شیفت باشم، شیفتمو جابه جا نمیکنم  به خاطرشون چون چندین بار تاریخ مراسمات پرسیدیم و ج درستی ندادن،  

از ی طرفم اگ نریم جاریم داستان درست میکنه،  شما بودین چکار میکردین

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

بنظرم دلیلت منطقیه

(مجردم) 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشخصه نمیخوان بگن حالا نمیدونم چراولی خب نپرسین دیگه بزارین همون موقع جا به جا میکنی شیفتاتو

اره برادرشوهرم نمیخاد بگه. 

و از اونطرفم اگ نریم داستان درست میکنن برامون. 

نمیتونم جابه جا کنم. 

واقعا گیر افتادم. 

تهش اینکه حرفو بخرم و نرم حنابندون

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑