2777
2789
عنوان

پسره زنگ میزنه دوستام

131 بازدید | 23 پست

دوس بودیم 

بعدا متوجه شدم خیلی سمی هس ترکش کردم (قصدمون ازدواج بود)

دیگه حسی بهش ندارم خیلی دلمو شکسته (بی احترامی .. خیانت..)

سیم‌کارتمو عوض کردم ولی از انیستا دوستامو پیدا کرده منو پرسیده دائما هم سرکوچه اس

چکار کنم🤦‍♀️🤦‍♀️

خدایاشکرت❤️  کاربری دست دو نفر هست

وای خدا ب دادت برسه منم ی همچین ادم سمی تو زندگیم بود ولی خداروشکر از شرش خلاص شدم🚶🏻‍♀️

چجوری؟؟ چکار کنم؟

هیچ‌جوره در ارتباط نیستم بهم دسترسی نداره ولی خب بازم اذیت میشم میاد منو میپرسه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوش بحالتون خلاص شدین

باز باران! باز باران با ترانه می خورد بر بام خانه خانه ام کو ؟؟؟ خانه ات کو ؟؟؟ آن دل دیوانه ات کو ؟؟؟ روزهای کودکی کو ؟؟؟ فصل خوب سادگی کو ؟؟؟ یادت آید روز باران گردش یک روز دیرین پس چه شد دیگر ؟ کجا رفت خاطرات خوب و رنگین ؟؟؟ در پس آن کوی بن بست در دل تو آرزو هست ؟؟؟ کودک خوشحال دیروز غرق در غم های امروز یاد باران رفته از یاد آرزوها رفته بر باد بــاز بــــاران بــاز بــــاران می خورد بر بام خانه بی ترانه بی بهانه شایدم گم کرده خانه ....

وای خدا یاد کیس خودم افتادم 

منم یه همچین احمقی به پستم خورده بود که بعد از بلاک کردن رفته بود دایرکت دوست و فامیلام 

محلش نذاشتم خودش رفت پی کارش مردیکه احمق

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
وای خدا یاد کیس خودم افتادم منم یه همچین احمقی به پستم خورده بود که بعد از بلاک کردن رفته بود دایرکت ...

منم بی تفاوتم .. باید برم دانشگاه میترسم بیاد اونجا ابروریزی کنه

اره خداروشکر حالم خوبهولی بعضی رفتاراش اذیتم میکنه اینکه میادسراغمو میگیره

چطوری تونستی؟

باز باران! باز باران با ترانه می خورد بر بام خانه خانه ام کو ؟؟؟ خانه ات کو ؟؟؟ آن دل دیوانه ات کو ؟؟؟ روزهای کودکی کو ؟؟؟ فصل خوب سادگی کو ؟؟؟ یادت آید روز باران گردش یک روز دیرین پس چه شد دیگر ؟ کجا رفت خاطرات خوب و رنگین ؟؟؟ در پس آن کوی بن بست در دل تو آرزو هست ؟؟؟ کودک خوشحال دیروز غرق در غم های امروز یاد باران رفته از یاد آرزوها رفته بر باد بــاز بــــاران بــاز بــــاران می خورد بر بام خانه بی ترانه بی بهانه شایدم گم کرده خانه ....
چجوری؟؟ چکار کنم؟هیچ‌جوره در ارتباط نیستم بهم دسترسی نداره ولی خب بازم اذیت میشم میاد منو میپرسه

منم ب قصد ازدواج باهم دوست بودیم 

ولی مثل تو دیدم ادم درستی نیست هزار بار خیانت کرد بهم بی احترامی فوش دست بزن هرچی بگی داشت

ما کارمون ب جایی رسید ک مزاحم همهههه میشد از خانوادم بگیر تااا دوست اشنا خانوادم فهمیدن کارمون ب شکایت کشید دیگ بعد اون گورشو گم کرد

برای ازدواج منو عشقم یه صلوات بفرستید🥲🩷🙏🏻 

منم ب قصد ازدواج باهم دوست بودیم ولی مثل تو دیدم ادم درستی نیست هزار بار خیانت کرد بهم بی احترامی فو ...

چه ادمایی پیدا میشن

چطوری تونستی؟

دیگه به تهش رسیدم . فکر کردم با ایشون شخصیتم میاد پایین

البته خیلی تلاش کردم درستش کنم نشد منم ناامید شدم

دیگه به تهش رسیدم . فکر کردم با ایشون شخصیتم میاد پایینالبته خیلی تلاش کردم درستش کنم نشد منم ناامید ...

منظورم چطوری ترکش کردی خیلی سخته

منم ب قصد ازدواج باهم دوست بودیم ولی مثل تو دیدم ادم درستی نیست هزار بار خیانت کرد بهم بی احترامی فو ...

دقیقا مسئله ی منه...

یعنی منم شکایت کنم؟ نمیخوام پام به دادگاه باز شه

منظورم چطوری ترکش کردی خیلی سخته

وقتی ناامید بشی سخت نیست اولاش خیلی ناراحت بودم ولی خب..

یکی دو سال هم نبود چن سالی بود باهم بودیم . فکر کردم درستش میشه نشد