2777
2789

من ورودی دوازدهمم،۴تا کتاب افتادم

کارنامم بالا نمیومد واسه همین باید میرفتم مدرسه

ولی چون همش ب تعطیلی میفتاد امروز رفتم

الان فهمیدم ۴تا کتاب افتادم،برنامم دیدم هرچهارتاشون پشت همن بدون فرجه،از فردام شروع میشن

من نمیرسم بخونم همرو،حس میکنم بازم میفتم به نظرتون اخراجم میکنن؟

مامانم اینا گفتن اگه اخراجم کنن میگن مدرسه نمیفرستن منو از صب کلی حرف و بدو بیراه شنیدم تروخدا اگه اطلاعی دارین بگید از صب کارم شده گریه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ تاااا درس آخه!

از الان خودتو باختی؟

بشین بخون شبانه روزی

بالاخره صفر صفرم نیستی که

از کتابا و ویدیوهای شب امتحان کمک بگیر

مدرسه نمونه یه حد نصاب معدل و نمراتی داره

بله اگه کمتر بشی اخراجت میکن...

اما اگه امتحانای خردادت رو نمی‌افتادی و فقط نمرت پایین بود مثلا ۱۱  ۱۲ ، یه امتحان جبرانی اول میذاشتن برات که این کمبود نمره جبران بشه

اره

نگران نباش، برو فصل هایی که بارم بیشتری داره رو بخون، منم پارسال عربی رو شدم 11.75 واسه 0.25 رفتم امتحان دادم خیلی خوب خوندم اما معلم هم کمکم کرد، یعنی سوال میکردم جواب میداد

الان دیگه انقدر بستر آموزش زیاد و گسترده و در دسترس همه شده،من یکی واقعا خیلی ب مدارس اعتقادی ندارم

نمونه ک هیچی

تیزهوشانم از نظر من تحفه ی آنچنانی نیست

وقتی خود مدارسم سعی میکنن فقط در حد نهایی تدریس کنن که کتابو خوندی و بلدی

و الی کنکوری خوندن دیگه کار سختی نیست با این همه کتاب و درسنامه و ویدیو و....

ضمنا الآنم خودتو نباز قشنگ بشین بخون

من از خدام بود نرم مدرسه ،وقتمو می‌گرفتن فقط

خودخوانم بودم‌

۴ تاااا درس آخه!از الان خودتو باختی؟بشین بخون شبانه روزیبالاخره صفر صفرم نیستی کهاز کتابا و ویدیوهای ...

اخه مدرسه نرفتم فصلای اولو اوکیم هر کتابی ی فصل آخر بلد نیستم

الان دیگه انقدر بستر آموزش زیاد و گسترده و در دسترس همه شده،من یکی واقعا خیلی ب مدارس اعتقادی ندارمن ...

من یازدهم مدرسه نرفتم فیزیک فصل اخر،شیمی فصل آخر ریاضی دو فصل آخرو نخوندم،اخراجم میکنن نه?

شما نمونه بودین؟

من یازدهم مدرسه نرفتم فیزیک فصل اخر،شیمی فصل آخر ریاضی دو فصل آخرو نخوندم،اخراجم میکنن نه?شما نمونه ...

حالا بشین خود کتابتو فقط بخون کامل 

اون فصلای نخونده رو،بعدم برو سراغ مرور قبلیا،بالاخره ی نمره ی بالای ۱۵ حداقل بگیری 

اره