2777
2789

من ورودی دوازدهمم،۴تا کتاب افتادم

کارنامم بالا نمیومد واسه همین باید میرفتم مدرسه

ولی چون همش ب تعطیلی میفتاد امروز رفتم

الان فهمیدم ۴تا کتاب افتادم،برنامم دیدم هرچهارتاشون پشت همن بدون فرجه،از فردام شروع میشن

من نمیرسم بخونم همرو،حس میکنم بازم میفتم به نظرتون اخراجم میکنن؟

تروخدا اگه اطلاعی دارین بگید از صب کارم شده گریه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا آره چون وقتی این پایه تموم نشده نمیزارن برای پایه بالاتر 

ولی با مدیر  مدرسه صحبت کن ببین چی میشه 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

یعنی چی؟

چه قدر مدیرت تون سخت گیر هست؟ و برای این مسائل وسواس به خرج میده 

مثلا تو منطقه ما موقعی که برادرم دانش آموز بود نمره زیر ۱۶ برابر با اخراج یا احضار والدین بود ولی منطقه دیگه شهر مون یادمه پسر عموم با نمره ها ۱۴ یا ۱۵ فارغ التحصیل شد و کاری بهشون نداشتن زیاد براشون نمره مهم نبود و مهم انضباط شون بود

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!
یعنی چی این پایه تموم نشده؟دست مدیره یا ناظم؟

یعنی اینکه تا همه درس ها رو قبول نشی نمیتونی بری پایه بالاتر 

مگر اینکه صحبت کنی با مدیر همینطوری یه نمره بده بهت پاس بشی و برگه امتحانی رو پر کنی 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

یعنی اینکه تا همه درس ها رو قبول نشی نمیتونی بری پایه بالاتر مگر اینکه صحبت کنی با مدیر همینطوری یه ...

من یازدهم مدرسه نرفتم اون فصلای اولو بلدم ولی ی فصل آخر شیمی و ی فصل آخر فیزیک و درفصل ریاضیو بلد نیستم

نمیدونم چیکار کنم

یعنی بگم ب مدیر؟؟

آره بگو مامان و بابات باهاش حرف بزنن و مجبورش کنن

من یازدهم مدرسه نرفتم اون فصلای اولو بلدم ولی ی فصل آخر شیمی و ی فصل آخر فیزیک و درفصل ریاضیو بلد نی ...

فیلم آموزشی ببین