2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنبلی بیشتر برای بارداری و اختلال تو پریودی دنبال درمانشن دیگه یائسه بشی به چه دردت میخوره که پیگیر ...

تنبلی تخمدان که فقط بارداری مشکل ساز نمیشه. کلی عوارض داره مثلا ریزش موی سر، موی زائد صورت ، مقاومت به انسولین و....

تنبلی تخمدان که فقط بارداری مشکل ساز نمیشه. کلی عوارض داره مثلا ریزش موی سر، موی زائد صورت ، مقاومت ...

خب شما تنبلی شدیدشو داری 

چون من داشتم اصلا هیچ کدوم از این علائم نداستم پریودیمم منظم بود  

تنبلی تخمدان که فقط بارداری مشکل ساز نمیشه. کلی عوارض داره مثلا ریزش موی سر، موی زائد صورت ، مقاومت ...

میشه کمکم کنی ؟ هیچ بلد نیستم .سونوم نوشته pco الان من تنبلی هم دارم ؟

لایک نکنید .توروخدا 
میشه کمکم کنی ؟ هیچ بلد نیستم .سونوم نوشته pco الان من تنبلی هم دارم ؟

آره فکر کنم. بنظرم به متخصص زنان آزمایش تون رو نشون بدید بهتره. اگر تنبلی تخمدان داشته باشید برای 6 ماه براتون داروی هورمونی تجویز میکنه

دلیل تنبلی تخمدان من مقاومت به انسولین هستش و احتمال اینکه دچار دیابت نوع دو بشم بیشتر از افراد عادیه.

اما جای نگرانی نیست چون با ورزش ،تغذیه سالم ، فستینگ و مکمل هایی مثل کروم، منیزیم ، زینک،امگا 3 ( من روزی یه دونه از هر کدوم میخورم)کنترل میشه

شیرینی جات و کربوهیدرات تصفیه شده رو محدود کن. نصف بشقابت باید سبزیجات باشه و اول هر وعده مصرف بشه

یعنی در هر وعده اول سبزیجات بعد پروتیین و در آخر کربوهیدرات رو مصرف کن تا قندش دیرتر آزاد بشه

میگن الگوی فستینگ خیلی برای کاهش مقاومت به انسولین موثره اما باید زیر نظر متخصص تغذیه انجام بشه

حتما دستگاه تست قند خون خانگی داشته بگیر و قند خونت رو هر ماه چک کن

ورزش  و تغذیه موثر ترین روش برای کنترل این بیماریه. حتما باشگاه برو و اینکه زیر نظر متخصص تغذیه باش

پیج نیلوفر pcos هم نکات جالبی درباره این بیماری داره

آره فکر کنم. بنظرم به متخصص زنان آزمایش تون رو نشون بدید بهتره. اگر تنبلی تخمدان داشته باشید برای 6 ...

راستی این آزمایش ها و سونوگرافی از رحم و تخمدان رو هر سه ماه انجام بده ( اونایی که ✓ خوردن خیلی مهم هستن مخصوصا Homa-ir)

✓Homa-ir
✓FBS
Cholesterol
Triglycerides
ALT
AST
T3
T4
TSH

Cortisol

✓insulin

✓LH