2777
2789
عنوان

خانم ها و فقط خانم

150 بازدید | 18 پست

ترجیح می‌دادید مرد بودید یا همین زنی که هستید زاضی؟؛!

البته بگم ها ما با چالش ها زندگی یه مرد آشنا نیستین قطعا اونم سختی های دارن

اما من گاهی فکر میکنم مرد بودن با حال تر 

زن هامهربونترند 

الان یکی اینجا امضا گذاشته بود اگه آقاییم پیدا کنم نمی ذارم آب تو دلش تموم بخور به شوهر آینده اش حسودیم شد

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره چون مرد بودن تو ایران خیلی خوبه زن میگیری و کلا اختیارش با خودته😂حق خروج از کشور حق نفس کشیدن بیرون رفتنشو داری.

راجب سربازی و اینا هم زیاد نظری ندارم ولی خب باحاله 

با توجه ب شرایطی ک داشتم و دارم ، اگر مرد بودم مطمئنا ب همه چیزایی ک میخاستم میرسیدم . از بچگی کلا دوس داشتم پسر بودم😂

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

با توجه ب شرایطی ک داشتم و دارم ، اگر مرد بودم مطمئنا ب همه چیزایی ک میخاستم میرسیدم . از بچگی کلا د ...

منم 

احتمالا قهرمان بوکس میشدم 

نوجوانی عاشقش بودم موتور هم می‌خریدم برای خودم

نه زن بودنو دوست دازم ولی اون قسمت ازدواح و بچه دارشدنو نه

یعنی کلا از حضور یک مرد کنارم متنفرم البته که الان هست ولی دیگه از زندگی مشترک و این داستانا حالم بهم میخوره 

جام می و خون دل، هریک به کسی دادند، در دایره ی قسمت اوضاع چنین باشد 💔

منم احتمالا قهرمان بوکس میشدم نوجوانی عاشقش بودم موتور هم می‌خریدم برای خودم

دقیقا 😍 من عاشق ورزش رزمی و باشگاه رفتن بودم و هستم .

دوچرخه سوار بشم برای خودم دور بزنم . برم دانشگاه برم سرکار ... 

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

دقیقا 😍 من عاشق ورزش رزمی و باشگاه رفتن بودم و هستم .دوچرخه سوار بشم برای خودم دور بزنم . برم دانشگ ...

آره دقیقا 

من خیلی تو شرایط سخت مقاومت میکنم قطعا قهرمان به رشته ورزشی میشدم

آخی 😍ولی واقعیته

بنده خدا مردها را ول کنی رو زمین بدون زن طی ۸۰سال همگی نابود می‌شوند اما زنها لااقل با رشد سلول داخل رحمشون به بقا ادامه میدن کلید بقا دست زن پس جنس برتر