2777
2789
عنوان

کار در منزل

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 26 پست
کلاهبرداریهبعدم اینکه تو روبیکا گذاشته یعنی از شهری قبول میکنه چه سودی داره براش بفرسته لوازم تحریشو ...

اره ی چند نفر کامنت گذاشته بودن زیر پستاشون گفته بود اگه راست میگی پس فامیلای خودتون الان همشو سر کار شما باید باشن میگفت ا ه من کارم خیلی زیاده از ۴۰ تا شرکت کار میگیرم کار برا همه هس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم ادرس محل کارگاهشونو گذاشته بود با شماره تماس .سمت خمین بود ادرسشون

نمیدونم ولی چندسال پیش یکی توشهر ما بود حتی رفتیم کارگاهش چقدرم مشتری داشت جعبه کادو میگفت درس کنید درقبالش پول باید میدادی هرسری میرفتی میگفت خوب نیست برای هرکی یه ایرادی میگرفت درصورتی که اصلا ایرادی نداشت بعد چندروز کاسبی رفتیم دیدیم فرار کردن جمعیت ریخته بود اونجا معلوم شد کلاه....دار بودن هیجوقتم پیدا نشدن 

تعجب نکردی چرا یهو از ۳۰۰ شد ۱۰۰ تومن؟ هدفش فقط پول گرفتن و بلاک بود دید ۳۰۰ نداری گفت ۱۰۰ بده

من گفتم ندارم ۳۰۰ بریزم‌گفت من باید تو سیستم اسمتونو ثبت کنم شما ۱۰۰ تومن بده ..منم با خودم گفتم چقدر خانمه مهربونه🤣🤣🤣🤣🤣

نمیدونم ولی چندسال پیش یکی توشهر ما بود حتی رفتیم کارگاهش چقدرم مشتری داشت جعبه کادو میگفت درس کنید ...

اره همین بلا هم سر من اومد تو تهران کارگاه عرسوک سازی بود کلی پول دادم برای وسایل و پارچه عروسک اینا الگوشو خودشون برش زدن من عروسکو دوختم و پرش کردم خیلیم خوب دراود اخر سر گفتن شرکت ما قبول نکردن کاراتونو 😔خیر نبینن بحق پنج تن که اینجوری از مردم میکنن

برو در میلی گلد و ملی گلد ثبت نام‌کن و قسمت کد معرف اینارو بزن طلا هدیه بگیر هم به شما میده هم من قابل برداشت هست

فقط یادت باشه اگر کد معرف خالی بزاری هدیه نمیده ها

کد میلی   milli-unw2q

کد ملی   MGFWlfRg0Wwh