2777
2789
عنوان

حالم از شوهرم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 10032 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مردا باید همیشه احترام بزارن خوبه بچرم خودشون درست میکنن

بله.من همسر ایشونو تایید نکردم عزیزم.فقط حدس زدم شاید یجور اعتراض باشه حرفای شوهرشون.فقط شعور درست بیان کردنشو نداشته

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
مثلا منو میخواد با  جنیفر لوپز مقایسه کنه . در کل اندام و چهر ه بدی ندارم .

حالاجنیفرچه تحفه ای هس مگه بااون  ک  و ن گندش...من که خیلی بدم میادازش...

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

منم همین جوربودم موقع رابطه میگفت وای شکمت وای اینت وای اونت حالاباشگاه رفتم تقریبا اندامم روی فرم اومده ازهیچی برای خودم کوتاهی نمیکنم همه چیزهای خوب عالم روبرای خودم میخام ولی دیگه شوهرمم دوست ندارم

منم همین جوربودم موقع رابطه میگفت وای شکمت وای اینت وای اونت حالاباشگاه رفتم تقریبا اندامم روی فرم اومده ازهیچی برای خودم کوتاهی نمیکنم همه چیزهای خوب عالم روبرای خودم میخام ولی دیگه شوهرمم دوست ندارم

محکم نباشی بدجوری زمینت میزنن بایدباقدرت بااعتمادنفس بلندشی وله کنی زیرپاهای قویت هرچی روکه باعث خراب شدن حالت میشه من که اینجورم چیزی اذیتم کنه میخااادهرچی باااشه توبگوووطلادورمیندازمش چون معتقدم هیچ چیزی هیچ چیزی ارزشش بیشترازآرامش روح وروانم نیییسسست