2777
2789

خواهشا تااخر بخونید اخرش خیلی مهمه 

خالم هر دفعه منو میدید مثلا میگفتم خالع من بچتو خیلی دوس دارم میگف زهرا هم خیلی دوسش دارع(زهرا دختر یکی از خاله هامه ) میگفتم خالع گوشیم پر عکسای توعه میگف زهرا بیشتر از تو عکس دارع

مثلا ظرفا رو میشستم میگفت زهرا ظرفا رو ک میشورع اشپزخونع هم جارو میکنع خیلی زرنگع 

مثلا هر دفعه ب من تیکع میندازه هر باری یجوری میخاد ادمو بسوزونه این دفعه دیگ خیلی عصبیم کرد پرید تو جون من گف چرا شوهر نمیکنی گفتم فعلا وقتش نشدع گف چرا ب همسایتون ک خیلی میرع میاد ج + نمیدی گفتم نمیخامش زور ک نیس گف بزا ببینم میتونم از همکارا شوهرم یکی پیدا کنم حالا شوهرش نزدیک ۵۰ سالشع میخاس مثلا منو حرص بدع 

همشم جلو من میگ دخترع فلانیع ۴۵ سالشع همون ترشیده ایه یا هر زر دیگ ای 

منم رفتم ب اون یکی خالم گفتم بش یگو اگ مزدم تشییع جنازم نیاد  اگ عروسی کردم عروسیم نیاد این با من دشمنع هرچی بش هیچی نمیگم هی دور برمیدارع همش با من لجع هر دفع منو دیدع بم تیکع انداختع ولکن منم نیس

حالا خالمم رفته گفته بش عوض اینکه ب خودش بیاد معذرت خواهی کنه توپو انداخته تو زمین من رفته ب مامانم گفته من دلخور شدم ک رفته نشسته پشت سرم ب اون یکی خواهرم گفتع چقد دخترت حساسع خالع و خواهر زادع ک این حرفارا ندارع 

تازع رفته ب بقیه هم گفتع این پشت سر من حرف میزنه😂😂خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 

ادم انقد سمی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفعه بعد حتما به خود خاله جان بگین 

تو زندگی خصوصی من نظر ندین 

با من درست رفتار کنین احترام هر کسی دست خودشه 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

چرا به اون یکی خاله ات گفتی توروی خودش میگفتی میگفتی تو کخ زهرارو دوست داری فکر شوهر برای زهرا باشمن ...

من مستقیم چش تو چش پارسال باهاش دعوا کردم گفتم انقد تو زندگیم فوضولی کن اقا این دست بردار من نیس همچنان ادامه میدع

دفعه بعد حتما به خود خاله جان بگین تو زندگی خصوصی من نظر ندین با من درست رفتار کنین احترام هر کسی دس ...

بخدا پارسال سرهمین قضیه باهم دعوا کردیم جنجالی ب پا شد بیا و ببین ولی هنورم دست بردار من نیست نمیکشه بیرون ازمن

بخدا پارسال سرهمین قضیه باهم دعوا کردیم جنجالی ب پا شد بیا و ببین ولی هنورم دست بردار من نیست نمیکشه ...

چه بی ادب 

پس بی محلی کن 

هر وقت تیکه پروندن پوزخند بزنین تو جمع 

یا شما هم همونجا با خنده بشورش پهنش کن 

خدا رو شکر خاله سمی ندارم 

من کنترل اعصاب ندارم 😂

شت و پتش میکردم 🤦🏼‍♀️

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

چه بی ادب پس بی محلی کن هر وقت تیکه پروندن پوزخند بزنین تو جمع یا شما هم همونجا با خنده بشورش پهنش ک ...

این دفعه ک اومد محل سگش ندادم 

سلام کردم تو صورتش نگا نکردم جلوپاشم بلند نشدم فقط دست دادم 

بچشو بخدا یک دقیقه هم بلند نکردم 

موقع خدافظی ب من نگا نکرد همینطو رفت😂😂😂ازز شدت حرصش