2777
2789
عنوان

دیگه حالم داره بهم میخوره😭🤢🤢

172 بازدید | 8 پست

عصبی شدم و پرخاشگر😭🤢

خالم چند روزه اومده خونمون حتی یه استکان هم نمیشوره؛ هیچکاری نمیکنه ها! همش دستور میده فلان غذا رو بپزین برام بعد که میپزیم ایراد میگیره!

روز اول قرمه سبزی پختیم گفت دوست ندارم( درحالی که یه بشقاب پر خورد)

فرداش شام کوکوسبزی گذاشتیم گفت کوکوسبزی باید میذاشتین لای نون ساندویچی سرخ میکردین!

امروز دستور قیمه داد، پختیم میگه طعم قیمه نذری نمیده😐😐

حموم هم نمیره خیلی بو گند میده😭😭 همه بالش پتو و فرشمون بو گرفتهه😭😭

من خودم وسواس دارم برا همین عصبی شدم با مامانم خیلی بد حرف میزنم😭

دلم میخواد گریه کنم😭😭

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋                                                                                       

بگو بهش بیا بهمون یاد بده غذا پختنو😏😏😏😏

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشه؟مجرده؟تا کی قراره بمونه؟

۵۸ سالشه

شوهرش مرده

تا امشب

بعدش میره خونه اون خاله بدبختم

مامانم زانو درد داره نمیتونه شامپو فرش بکشه

و پتو بشوره

منم تا حالا انجام ندادم😭

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋                                                                                       
با مامانت چرا بد حرف میزنی بنده خدارو

کلا عصبی شدم نه فقط با مامانم

اومده چندروز بمونه؟

۴ روزه اینجاست

۵۸ سالشهشوهرش مردهتا امشببعدش میره خونه اون خاله بدبختممامانم زانو درد داره نمیتونه شامپو فرش بکشهو ...

خب خداروشکر کن داره میره دیگ .فرش بوش میره یکی دو روزه .پتو هم شستنش کاری نداره بنداز تو وان پود و اینا بزن با پا لگد کن 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️