2777
2789
عنوان

دوره زن افسونگر آریناز

91 بازدید | 14 پست

ما فعلا دو نفریم می‌خوایم بخریمش

دنبال شریک میگردیم که هزینه‌اش هم تقسیم بشه که کمتر بیوفته

تو این دوره به انرژی زنانمون برمیگردیم به بدنمون و رحممون وصل میشیم 

تمام عشقی که می‌خوایم رو از رحممون و خودمون دریافت خواهیم کرد نه از عوامل بیرونی

تکنیک های قطع، لینک نحوه رفتار توی رابطه ، نحوه وصل شدن به مادر گایا (مادر زمین و طبیعت) و....

هزینه‌ش یه میلیون و نهصد هست که اگه پنج نفر بشیم میشه هفتصد و هشتاد تومن

من خیلی وقته آریناز رو دنبال میکنم و بنظرم ارزشش رو داره

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
این دوره ها هیچ ارزشی ندارن گلم و هدر دادن پولهکتابهای رایگان زیادی در این خصوص هستاین دوره هاهم از ...

عزیزم شما تهیه کردنیش؟تجربه ای داریم از دوره‌شون؟

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر نکنم بشه چند نفر ثبت نام کنند ازشون پرسیدید؟؟

و اینکه منم میشناسمش قبلا خواستم دوره اش بگیرم اما واقعیت اینه اگه دوره اش درست حسابی بود انقدر براش تبلیغ نمیکرد با اون دماغ گنده اش فکر میکنه خیلی جذابه،😂

🌸💕

فکر نکنم بشه چند نفر ثبت نام کنند ازشون پرسیدید؟؟و اینکه منم میشناسمش قبلا خواستم دوره اش بگیرم اما ...

با یه اکانت هممون می‌ریم عزیزم

فکر نکنم بشه چند نفر ثبت نام کنند ازشون پرسیدید؟؟و اینکه منم میشناسمش قبلا خواستم دوره اش بگیرم اما ...

مگه داشتن دماغ بزرگ چه عیبی داره؟

عزیزم شما تهیه کردنیش؟تجربه ای داریم از دوره‌شون؟

من از ایشون تجربه ندارم

ولی تجربه م اینه تمام این دوره های که مثلا به شما هنر رابطه و افسون و عشوه یاد میدن واقعااااا الکی و بیخودن

اگر دنبال اینا هستی کتابهای زیادی هستن که هنر رابطه و زنانگی یاد میدن با نویسنده معتبر و مرجع رسمی

میتونی گوگل بزنی و رایگان پی دی اف هاشونو پیدا کنی

خواهر من نکن . این دوره ها و مادر طبیعت چرت و پرته  . به جاش برو دو سه روز توی اینستا آیدی این اقا رو دنبال کن ببین چقدر روشنگری کرده باز خواستی برو بخر بعدش ولی اخه این زنه شمارو سر کیسه میکنه  با الفازش  . و بعد هم پای هزار تا موجود ب زندگیتون باز میشه یا الکی چرت میگه پول میگیره . 

آیدی اینه بزنی میاره 

0mohamadali 

اولش صفر داره ها ، اینجا کپی کردم بد افتاده ‌ اولش صفر انگلیسی بعد هم به انگلیسی محمد علی .

دری وری میگن ی عده زن بی عقل ملتو گول میزنن . هنر رابطه و کوفت و زهرمار .‌... این دوره ها فقط سودش برا خودشونه . پیام‌های خوب دریافتی هم‌ناشی از اینه ملتو سر کیسه کردن ی چیزی بهشون  دادن اونام  فکر میکنن وووووو دیگه اخرشع

خواهر من نکن . این دوره ها و مادر طبیعت چرت و پرته . به جاش برو دو سه روز توی اینستا آیدی این اقا ر ...

ممنون

دری وری میگن ی عده زن بی عقل ملتو گول میزنن . هنر رابطه و کوفت و زهرمار .‌... این دوره ها فقط سودش ب ...

ده درصدش مربوط به رفتار تو رابطه‌س

بیشتر برای وصل شدن به بدنمون و ارتباط با رحممون هست

ببین این ح فایی که میزنه تو پیجش درباره رابطه اینکه سزت گرم باشه اویزون طرف نباشی واسه خودت ارزش قائل باشی و... همش واقعا واقعا درسته من تو یه رابطه ای بودم وچون طرفمو دوست نداشتم دقبقا همین رفتارها رو میکردم همون قدر بی تفاوت نسبت بهش و به طرز عحیبی اون شخص شیفته من شده بود حالا من سر سیاست این کارو انجام نمیدادم سر نخواستن بود

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

ببین این ح فایی که میزنه تو پیجش درباره رابطه اینکه سزت گرم باشه اویزون طرف نباشی واسه خودت ارزش قائ ...

میخوای شرکت کنیم شما آلن توی این دوره؟