2777
2789

رشته تحصیلی شغل از خودتون و همسرتون و میگین

من یه طرز تفکر اشتباهی ک دارم اینه اگ مثلا من وکیل شدم شوهرم باید یه لول از خودم بالاتر باشه

اگه من لیسانس دارم اون باید فوق لیسانس داشته باشه

خواستگارای من معمولا دیپلم هستن با شغل آزاد 

مامان بابامم دیپلمن خواهر برادر بزرگ تر هم ندارم

تو سرم سر این موضوع خیلی جنگه همش میگم اگ من رفتم سرکار یه شغل لول دار اگه شوهرم مثلا دیپلم یا مغازه دار باشه نمیتونم باش زندگی کنم

از نظر فرهنگی هم بگم شهرمون کوچیکه یعنی تو شهر های بزرگ نیستیم و وضع مالیمون هم بدک نیست مثلا حقوق بازنشستگی بابام حدودا ۳۰ ملیون به اضافه شغل دوم مغازه هم داره 

زمین و اینا داریم چندتا ماشین هم دوتا

دیگه کل زندگیمو گفتم براتون

میشه برا قبولیم تو آزمون عملی تربیت بدنی صلوات بفرستین؟🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم با مدرک دکترااستاد دانشگاه شهید بهشتیه،همسرش دیپلمه و بازاریه.بیست ساله به هم زندگی میکنن و مشکلی هم ندارن

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

خیلی مهمه ک با کسی ازدواج کنی ک ملاک های تو رو واسه زندگی داشته باشه

ولی اگه قرار باشه منتظر ی نفر باشی ک از رویاها بیاد اشتباهه و ب این خاطر عمرتو تلف کنی البته ک ازدواج هدف نیست و ی انتخابه

مثلا من همسرم شغلش ازاده درامدش ماهی ۳۰ تومن و اینا هست و رو به بالا

منم خودم دارم حقوق میخونم خب این دلیل بر این نمیشه ک اگه من وکیل شدم دو روز دیگه همسرمو دور بندازم چون از من پایینتره مهم اینه ک اون کسیه ک من دوسش دارم ...

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

من آدم تحصیل کرده و تقریبا پولداری هستم با فرد پایین تر از خودم ازدواج کردم اصلا درکش برام سخته ... همدیگر رو نمی فهمیم ...دائم در حال سرویس دادن هستم .. نه گلم درست فکر می کنی بالاتر هم نبود هم ردیف خودت باشه

دوستم با مدرک دکترااستاد دانشگاه شهید بهشتیه،همسرش دیپلمه و بازاریه.بیست ساله به هم زندگی میکنن و مش ...

خب نمیگم کلا نمیشه میگم من نمیتونم شایدم چون الان مجردم این حسو دارم

حس میکنم بی جنبه ام😐

خیلی مهمه ک با کسی ازدواج کنی ک ملاک های تو رو واسه زندگی داشته باشهولی اگه قرار باشه منتظر ی نفر با ...

خب من دقیقا فکر میکنم همینطوری باشم

نمیدونم شایدم چون مجردم این حسو دارم

خیلی مهمه ک با کسی ازدواج کنی ک ملاک های تو رو واسه زندگی داشته باشهولی اگه قرار باشه منتظر ی نفر با ...

خب من دقیقا فکر میکنم همینطوری باشم

نمیدونم شایدم چون مجردم این حسو دارم

من با سطح پایین تر از خودم ازدواج کردم و از این جهت واقعا اذیت میشم. شما این کارو نکن

چقدر پایین تر مثلا؟

میشه شغل خودتون و همسرتون با تحصیلات بگین

من آدم تحصیل کرده و تقریبا پولداری هستم با فرد پایین تر از خودم ازدواج کردم اصلا درکش برام سخته ... ...

خب ب نظرت اگه از لحاظ مالی و خانوادگی بالاتر باشه ولی از نظر قیافه و قد هیکل نه چی

خوبه؟