2777
2789
عنوان

خسته از خانواده شوهر

297 بازدید | 18 پست

آخه تا کی بین عروساتون فرق میذارید؟؟آخه واسه چی؟؟آخه این همه فرق گذاشتن خداروخوش میره 😔

خسته شدم  خسته ذله شدم ذله

بین منو جاریم فرق میذارن

نمیگم من خوبم ولی بد هم نیستم

ولی همیشه اون جاری رو دوس دارن

همیشه همینطوره گلم...خدا هممونه به راه راست هدایت کنه

شوهرنازنینم👦خانومت👧خیلی شرمنده ی مهربونیاته😶😶اینو بدون هیچکس نمیتونه ما دونفر👫رو از هم جدا کنه جز مرگ😳یه چیز دیگه!!خدا روشکرکه تو شدی شوهرم👦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه حتی یک کلمه هم به شوهرم نمیگم  از رفتار‌خانوادش اول خدا بعد هم شما😔

بعدم ما؟! 

بدبخ شدیم 😀

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
خب چ تاثیری داره مگه تو زندگیت؟ اصلا بپرستن اون جاری رو ،نباید برات مهم باشه

تاثیرش بغضیه که بعد از اومدن از خونشون میاد تو گلوم

بعد قیافم آویزون میشه شوهرم شاکی میشه از قیافم

شما خوب باش برات مهم نباشه .نمیتونی به زور بگی با من خوب باشید که...

من اینو خیلی جاها دیدم هرکی بیشتر خوبی میکنه کمتر عزیزه نمیدونم چرا

کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند...
تاثیرش بغضیه که بعد از اومدن از خونشون میاد تو گلوم بعد قیافم آویزون میشه شوهرم شاکی میشه از قیافم

احتمالا میخوان لج تو دربیاد ،وگرنه هیچکی عروس رو دوست نداره اونقدر ک حسادت کنی بخاطرش

🌟🌌ای حال نامعلوم آروم باش آروووم🌟🌌
حالا من برعکس شما خانواده شوهرم خصوصا خواهر شوهرام منو بیشتر از جاری بزرگم دوس دارن، من یه جوری میشم ...

هیچ وقت دلم نمیخواد منو بیشتر دوست داشته باشن

ولی حداقل فرق نذارن