2777
2789
عنوان

حاضری قسم بخوری شوهرت خیانت نمیکنه

191 بازدید | 25 پست

خدا لعنت کنه همجنس های خرابمون رو 

ک اگه اونا چراغ سبز ندن هیچ مردی جرعت خیانت نداره

چققققققدر آمار خیانت زیاد شده 

اصلا فکر نکنم چند سال بعد زندگی بدون خیانتی وجود داشته باشه 

حداقل قدیما اونقدر همجنس هامون شرف داشتن ک سراغ مرد زن دار یا بچه دار نمیرفتن 

اما الان انگار مرد متاهل جذاب تره براشون

این فقط خداست که میمونه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه مرد خوب،  دغدغش زندگی و درآوردن یه لقمه نون حلاله.  اصن اجازه نمیده پای کصافط وخیانت به زندگیش بازشه. 

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 پشت این حرفم یه عالمه حرفه از یه عده که فقط برای خالی کردن عقده هاشون میان اینجا....
آره حاضرم قسم بخورم😍قربونش برم🫀

خداحفظش کنه برات عزیزدلم♥️🧿🌱

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

یه مرد خوب، دغدغش زندگی و درآوردن یه لقمه نون حلاله. اصن اجازه نمیده پای کصافط وخیانت به زندگیش با ...

همه ک خوب نیست 

بد ذات زیاد هست 

اگه اون بد ذات در دسترسش نباشه خیانت نمیکنه 

این فقط خداست که میمونه

خیلی زیاد شده

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

مگه آدم باید به هر چراغ سبزی راه بده، ک و ن ش میخاره که دنبال چراغ سبزه دیگهتو رو خدا مردا رو بی گنا ...

بیگناه نیستن 

هرزن اتفاقا 

اما حداقل در دسترس نباشه براشون بهتره یا اینکه ریخته باشه براشون؟

این فقط خداست که میمونه

همه ک خوب نیست بد ذات زیاد هست اگه اون بد ذات در دسترسش نباشه خیانت نمیکنه

همه این بده

آدم وقتی اراده اش معلوم میشه که بتونه جلوی خودش رو بگیره 

نه اینکه بگه چون بود نتونستن جلوی خودم رو بگیرم