2777
2789
عنوان

کیا مادرشوهرشون بین عروساش فرق میزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم میرم و میامهر وقتم میرم به اصرار شوهرمعشاید بخوام لباسامو پهن کنم یا حیاطو بشورم ببینمشون

محلشون نه اخماتو سسسسسفت بکش بهم اصلااااا نه بهشون سلام کن نه ری اکشن ببین میسوزن

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

هرچی بیشتر اخم کنی و ناراحت بشی و بری تو قیافه ، فک میکنه سوزوندتت و بیشتر حال میکنه و هی ادامه میده .

بی تفاوت باش . اصلا محل نده . تا جایی ک ممکنه توی حمعاشون نرو وقتاییم ک مجبوری خودتو توی صحبتاشون قاطی نکن و تا ازت چیزی نپرسیدن نظرتو نگو .

گوش کن و لبخند بزن . همین .

چقدر منیمنم میگ اگ اومدی خونه مامانت میرم اگ نیومدی نمیرمبزور میبره منومنم اوایل جارو میکردم بخدا حا ...

من کاراش میکردم غیبتمو میکرد پیش عروساش منم حالادیکه فقط یه ظرف شایدیه وعده بشورم بره گمشه دیگه شناختمشون

ببین کاراش نکن اینوبعنوان کسیکه بارهازخم خورده بهت میگم

باشه عزیزم

اره قبلا حیاط بزرگ بود دوساعت طول میکشید تا میشستمش خیلی اذیت میشدم

ولی الان فقط قسمت خودمونو میشورم فقط

هرچی شوهرم میگ بقیه روهم بشور گفتم خودت دست بکار شو.