2777
2789

میخواستم این هفته ب خونواده شوهرم مهمونی بدم شوهرم میگه باید خواهرشوهرای ابجیمو با پدر شوهر مادرشوهرششم دعوت کنی

منم اصلا دوست ندارم نمیدونم چجوری بهش بگم ک دعوامون نشه.. ی آدمای بد ذاتی هستن ک خدا میدونه.‌‌ اینم فقط بخاطر اینکه ابجیش سربلندشه میگه دعوت کن

چند بار تا حالا دعوتشون کردم گفتم عیب نداره این ی بارو کوتاه بیام ی سری ک خواهرشوهرم گف بعد اینکه از خونتون رفتیم تا چن روز از خونت و وسایلات و همه چیزت ایراد میگرفتن. در صورتی ک چقد هزینه کرده بودم برا اون مهمونی.. خیلییییم زبون بازن دوتا دختر پررو دارن ک متنفرمممم ازشون‌. حتی مادرشوهرم ی سال بیشتره دعوتشون نکرده بعد ب من چ اونارو دعوت کنمممم

توروخدا بگید چجور مخالفت کنم ک قبول کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خواهر شوهرت بگو همین حرفو داداشش بگه.. 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو