2777
2789

✨﷽✨

💚👑 پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله در پاسخ به فردی که به ایشان گفت: 

دوست دارم پروردگارم نسبت به من رحم داشته باشد فرمود:

💞 به خودت رحم کن، به خلق خدا رحم کن، 

خدا به تو رحم می‌کند ....

📚 غررالحکم ۹۹۸۹

تعجیل در ظهور آقا امام زمان علیه السلام صلوات💚

السلام علیک یا اباصالح المهدی♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری تو یکی از تاپیکام ازم بپرس🌸 با احترام، درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸💚اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

ببخشید در رابطه با امضاتون که گفتید هر سوالی در مورد امام زمان دارید بپرسید 

من میخواستم بدونم بعد از اینکه صاحب الزمان ان شا ٕالله ظهور کردند آیا اموات هم بر میگردند ،همه اموات ؟ یا فقط امامان و یاران امامان ؟

من از کسب پرسیدم می‌گفت اموات دیگه برنمی‌گردم چون دیگه تحمل عذاب قبر دوباره رو ندارند

آیا درسته چیزی که گفته ؟من خیلی امید دارم بعد از ظهور مولا برادرم برگرده به لطف خدا 

یه جایی یه کلیپ از سخنرانی یه حاج آقا بود که گفت 

وقتی اموات با صاحب الزمان برگردند دیگه عذاب قبر ندارند بعد از مرگ دوباره یا به اون شدت دفعه اول نیست 

میشه اگه میدونید بهم بگید ممنون میشم 🌹

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

برگشتن  مربوط به  عده ای از خوبان محض وبدان محض هست 

که به اون رجعت میگن     واین موضوع تو دعای عهد هم اشاره شده

تک تک امامان حکومت خواهند کرد  وظالمان نیز می ایند تا پیروزی حق بر باطل را ببینند حتی اصحاب کهف هم بر میگردند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.