2777
2789
عنوان

این چیزی ک شنیدن درسته یا ن

171 بازدید | 11 پست

میگفتن نمونه و تیزهوشان نهم میشه جفتشو امتحان داد

مگه سوالا یکی نشده

چطور میشه دوتا شو امتحان داد پس

ایمانی که به گیسویی بلرزد،به چه ارزد؟                                         شیپور جنگ را زده و یک باره صلح میطلبی؟! 🙂.                                   با افتخار استقلالیم💙                                                         برایم عشق در رنگ آبی، صلح در رنگ آبی، زیبایی در رنگ آبی، پاکیزگی در رنگ آبی، موفقیت در رنگ آبی، آزادی در رنگ آبی و دوستی در رنگ آبیست💙✊🏿    

فکر نکنم سوالات یکی شده باشه

تا چهار سال پیش که نبود

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ازمونه کلا نمره شون به تیزهوشان برسه اونجا قبول میشنبه نمونه برسه اونجا قبول میشنبه هیچ کدوم نرسه ...

جدی 

ینی یه امتحان مشترکه نسبت ب اولویت بندیا قبول میشن؟ 

ایمانی که به گیسویی بلرزد،به چه ارزد؟                                         شیپور جنگ را زده و یک باره صلح میطلبی؟! 🙂.                                   با افتخار استقلالیم💙                                                         برایم عشق در رنگ آبی، صلح در رنگ آبی، زیبایی در رنگ آبی، پاکیزگی در رنگ آبی، موفقیت در رنگ آبی، آزادی در رنگ آبی و دوستی در رنگ آبیست💙✊🏿    

یه ازمونه کلا نمره شون به تیزهوشان برسه اونجا قبول میشنبه نمونه برسه اونجا قبول میشنبه هیچ کدوم نرسه ...

چه خوب واقعا

اون زمان تیزهوشان سوالات رو وحشتناک سخت میدادن و نمونه آسون

رسما قبول شدن توی نمونه سه چهار پله راحت‌تر از تیزهوشان بود

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

جدی ینی یه امتحان مشترکه نسبت ب اولویت بندیا قبول میشن؟

بله .موقع ثبت نام اولویت بندی می کنن مثل انتخاب رشته کنکور.

نمره آزمون شون به هر کدوم برسه همون قبول میشن. و انتخاب های بعدی دیگه بررسی نمیشه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

چ عالی من ۳ سال پیش دادم ۲ تا آزمون جدا بودن سوالات تیزهوشان فضایی بودن و نمونه بسیار آسون الان بهتر شده پس