2777
2789

ولی به روی خودتون نیارین چون رودرواسی دارین با طرف یا نمیخواین ناراحتی پیش بیاد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدیه هرچی باشه تشکر میکنمملت بدهکار هدیه دادن که نیستن تازه سلیقه ها فرق میکنه

نه منظورم اینه که کلا خوشت نیاد که هدیه بده به بچه ات نه اینکه از هدیه خوشت نیومده باشه

اره بچم ۱ـ۲سالش بود برادرشوهرم هدیه هایی میداد عجیب غریب نصف بیشتر هدیه هاش به درد نخور بوده و گرون مثلا یه لگو هایی هست خیلی خیلی ریزه نیم سانتیه یه عالمه اس باهاش ماشین درست میکنن اونو برا نوجوونا میخرن نه بچه 😂

اسمش هدیست سفارش که نیست خیلی زشته وقدر نشناسی که ناراحتیتونو نشون بدید.دوست نداری استفاده نکن.فکر میکنی شما هدیه ای نخریدی که باب میل طرف نباشه به جا تشکر ناراحت بشه چه حسی داری

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

نه منظورم اینه که کلا خوشت نیاد که هدیه بده به بچه ات نه اینکه از هدیه خوشت نیومده باشه

خوب بگو هدیه نده خوشم نمیاد

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

فک کنم تنها کسی ک متوجه منظور اسی شد من بودم 

باباااا نگفته ک از خود هدیه گفت از دادن هدیه وا 

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&L

اگر غریبه باشه کلیم خوشحال میشم ازش طلبکار که نیستم،ولی اگه آشنا باشه مثلا تولد باشه و فلان و من قبلا هدیه قشنگو کاربردی گرفته باشمو اون یه چیز بیخود کلی ناراحت میشم،دوست دخترم تولدش بود کلی براش لوازمای فانتزی و زیبا گرفتم با یه جعبه شکلات فانتزی کلی پولش بود بعد اون برا تولد دخترم یه تیشرت ساده رنگو رو رفته آورد تازه تولد اون منو دعوت نکرده بودن فقط بچه ها بودن ولی تولد دخترم با خانواده من گفتم بیان

هدیه که نه ولی خوراکی و ... دوست ندارم بخرن برای بچه هام 

بهشون هم میگم قبول نکنید بگید مادرمون میخره برامون

بچه بزرگم رعایت میکنه 

ولی کوچیکه سه ساله س . میگه مامان چیکار داری بزار بخره 🤣

ولی واقعا بدم میاد از این موضوع. حس خوبی نمیگیرم