2777
2789
عنوان

پرش دست و پا در خواب

145 بازدید | 27 پست

چرا وقتی خوابم دستم یا پام پرت میشه انگار که یه نفر دستم رو میکشه و من یه دفعه از خواب بیدار میشم

تاحالا براتون اتفاق افتاده؟😢خیلی عجیبه

دیشب باز این اتفاق برام افتاد انگار یه نفر دستم رو کشید خیلی ترسیدم😂😂💔 البته قبلا هم برام اتفاق میفتاد ولی خب ...

اره آره دلیلش چیه واقعا

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال‌ از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلخ‌تر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقه‌اش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونه‌اش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی‌ از ماها که وسط شلوغ‌ترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم همینطور میشم گاهی دلیلش چیه نمی‌دونم 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

میگن بخاطر خستگی زیاده

اهاا عجب🥲

ولی من فکر نکنم به خاطر خستگی باشه چون من شبا به بدبختی میخوابم اصلا خوابم نمیاد یا احساس خستگی نمیکنم اما بازم اینطوری میشم...

نمیدونید علتش چیه؟استرس داره؟

نه من تو نت زدم خوندم که چون بدن خیلی خستس گاهی مغز باعث میشه یه تکونی به دست یا پا بده که بفهمه حالش خوبه زندس هنوز 

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40