2777
2789
عنوان

طوطیمو از دست دادم مثل بچم بود😭

154 بازدید | 21 پست

تروخدا حیوون خونگی نخرین فرقی نداره چی باشه بهش وابسته میشین و اگر خدایی نکرده یک روزی بمیره دق میکنید😭😭😭😭

سه تا طوطی دارم، البته داشتم😭دیروز یکیشون مرد بچمممم دلم براش تنگ میشه اشکم دیروز تاحالا بند نیومده همش تو فکر اینم اگه اون دوتای دیگمم خدایی نکرده بمیرن به معنای واقعی کلمه دق میکنم افسرده میشم😭😭😭😭

همش استرس دارم که خدایی نکرده بمیرن😭

نخرین آقا میدونم کیوتن نازن ولی اگر از دستشون بدید دیگ مثل قبل نمیشید😭😭😭😭

عکسای بچمو میبینم یاد خاطراتش میوفتم دیگه نمیتونم جلوی اشکمو بگیرم😭😭😭

اگر از عشق به یک موجود زنده چیزی نمیدونید لطفا چیزی ننویسن که راضی نیستم ازتون و به خدا واگذارتون میکنم😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درکت میکنم حق داری من مجردیام یه عروس هلندی داشتم پنج سال بزرگش کردم عاشقش بودم انقد شیرین حرف میزد تا اینکه مریض شد مرد💔 یه ماه حالم خراب بود 

بقیه هم میگن یکی جایگزینش کن غصه نداره😐 ک.سخولن بخدا

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

منم گربه داشتم

𝙍𝙚𝙢𝙤𝙫𝙞𝙣𝙜 ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِّّْٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ𝙚𝙭𝙩𝙧𝙖 ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ‌𝙥𝙚𝙤𝙥𝙡𝙚ًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰ ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ██████ ]ًًًًًًًًُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِّٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ.ًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰ۱ ًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ‌ ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٕٕٔ نیتروگلیسیرین خودم هستم مچ نگیرید🕸

بابا بازم حداقل تو میدونی الان بچت جای امنیه من چی بگم که تو سردترین شب سال فرار کرد و اگر کسی نگرفته باشتش قطعا یا از سرما یخ زده مرده یا گربه خوردتش الهی بگردم 😭😭😭😭😭😭😭😭

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕