2777
2789
عنوان

بیاین خانوما امروز چی شنیدم😐😶

291 بازدید | 24 پست

یه خانوم مطلقه ۴۰ ساله با یه پسر ۲۶ ساله دوست شده حالا زنه به پسره پیشنهاد ازدواج داده دارم شاخ در میارم این اختلاف سن خیلی زیاده خدایی حالا دیدم در حد سه چهار سال خانوم بزرگتر بوده ولی نه ۱۴ سال چطوری میتونه ب عتوان همسر قبولش کنه اصن تفاهم ندارن از لحاظ اخلاقی و رفتاری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صبح شنبه ساعت ۹ صبح با کی حرف زدی اینو شنیدی ؟ از ساعت چند شروع میکنین مگه 😂😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

لابد تفاهم نمیخواد دیگه وگرنه مرد 14سال بزرگتر هم باشه باز رفتارش بچگانه تر از خانمه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

دختردایی من ۴۱ سالشه و پارسال طلاق گرفت به پسرخاله‌م که ۲۹ سالشه هی در باغ سبز نشون میده

خالم اعصابش خرده. پسرش میگه تو اشتباه میکنی بین ما چیزی نیست🤧

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش

آنچنان پولدارم نیست فقط خانومه خونه داره از خودش

همونه شوگر مامی

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

یکی از همین زنای خراب دایی بدبخت من  گول زد و‌ چندین ساله ازدواج کردن و داییمو گوش گیر اورده بچه های شوهر قبلیشم اورد داییم جمع کرد چندین سالم نزاشت داییم بیاد ارتباطشو با ماها قطع کرد

تا مادربزرگم گف حداقل براش یه بچه بیار نوه میخوان رفت از قصد رحمشو برداشت زنیکه فتنه ی خراب

اندیشه ات هرجا رَود وآنگه تورا آنجا کِشد..♡