2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حسابداری الان بازار کارش خوبه هر فروشگاه و مغازه ای میبینی حسابدار میخواد یا میتونی آزمون بانک شرکت کنید و کارمند بانک بشی ،حقوق به نسبت قبول شدنش سخت تره هر کدوم که بیشتر علاقه کندی و میدونی که سختیاشو میتونی تحمل کنی چون حسابداری هم شغل پر استرسی هست

dokhtarefarvardiniسابق.سلامتی و  ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستین لطفا💙 به اعتقادات هم احترام بزاریم💚اَمن باشیم برای هم💜 

حسابداری اگه در آینده کسی رو داری که بچه تو بزاری پیشش وبری سرکار حسابداری بازار کارش خیلی خوبه .درصد موفقیت در کار رشته حقوق خیلی بالا نیست

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

تورو خدا پروفایلتو عوض کن آدم قبض روح میشه

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

به عنوان کسی میگم که هم خودش حسابداری خونده هم کل خاندانش حسابدارن تا ابد حسابداری هم بازار کار خوبی ...

دوره فنی حرفه ایشو گذروندم یه آشنایی نسبی ای دارم

از ترم چند مبتونم شروع به کاراموزی کنم؟ برای ایجاد سابقش میگم

حسابداری رشته ایه که باید همش با عدد و رقم سر و کله بزنی ممکنه ذهنت خسته بشه مسئولیت کاریت نسبتا بالاست ولی اگه علاقه داشته باشی میتونه خیلی پولساز باشه برات در ضمن برای پول خوب دراوردن از هررشته ای باید دانشت به روز باشه حسابداری ام از این قاعده مستثنی نیست