2777
2789
عنوان

💙💙💙سلام سلام💙💙💙

118 بازدید | 15 پست

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 #دلنوشته‍ 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

امروز ☆مهربونی ☆رو. باور کن تا  همه چی رو به راه بشه..... 

امروز کمی بیشتر مهربان باش..... 

☆مهربونی ☆رو باور کن، و باور کن هیچ هزینه ای نداره! ☆مهربونی☆ رو تو جیبت بزار و تو هر راهی که قدم میزاری و هر آدم بی احساسیو که دیدی ☆مهربونی ☆رو بهش تعارف کن.!! 

اگه کمی مهربونی دیدی تعجب نکن. چون باور دارم که در این دنیا رهگذریم. 

مهم نیست راه چقدر دور، چقدر نزدیکه. 

آخرش یک  روز من تمام میشوم و میروم و این تاپیک یادگار میماند،. در این پس هر کی رو دوست داشته باشم بلند میشوم و بلند میگویم......    

☆دوستت دارم☆ 

همین و بس. 

هنوزم خدا دوستم داره،  چون اجازه میده بع یادت باشم..... 

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 @پسرفندوقیم‍  💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 @ملکه455_‍  💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 #سین_الف‍ 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙🌱🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🌱🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلممممممم چقدر قشنگ نوشتی❤️❣️🫂منم‌دوست دارم❤️

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

😂 چه جالب همین الان داشتم برنامه زندگی پس از زندگی می دیدم حامد البرزیان. تو زندگی ناشکر بوده که چرا من زنده هستم؟ الان داشتن عذابش می دادن

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

سلام خوبی شماحالت بهتر شد از اون روز

سلام عزیزم

شکر خدا 

اره بابا مشکلی نبود.. و نیست.. 

بیخیال... اونا ک منو نمیشناسن.. ازشون دلخور نیستم اصلا

سلام عزیزمشکر خدا اره بابا مشکلی نبود.. و نیست.. بیخیال... اونا ک منو نمیشناسن.. ازشون دلخور نیستم ا ...

اره دیگ مجازی هر کی یه چیزی میگه مهم نباشه برات زندگیتو بکن 

عشقممممم فقط امین ،❤️❤️❤️

اره دیگ مجازی هر کی یه چیزی میگه مهم نباشه برات زندگیتو بکن

ن بابا تنها جایی ک مهم نیست برام همین مجازیس

مشکل همینه ک زندگی رو نمیشه  گذروند

ادم از نزدیکاش میخوره.. 

بیخیال ابجی... 

بازم ممنون

عزیز منی و تامام😍💙💙💙

هزارتا بوس

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂