2777
2789
عنوان

چله نور

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نتایج رو از این پیج و تلگرامشون که روی بایو هست ببینید بهتره امابرای متلا ترک سیگار یکی از اعضای خا ...

چه خوب ممنون 

سوره اش یکم طولانی اما دوست دارم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

توی نور درمانی هایی که میذارند هم گزینه ازدواج هست، نتایم هم توی تلگرام هست، چند وقت پیش که گذاشتن ...

علت صدقه رو نفهمیدم ؟ 

مثلا شما هر روز ده تومن هنگام شروع صدقه میزاشتسدکنار ده تومن موقع تموم شدن ؟ 

چقدر طول کشید بعد تمام شدن چله طرف سیگار رو بزاره کنار؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

علت صدقه رو نفهمیدم ؟ مثلا شما هر روز ده تومن هنگام شروع صدقه میزاشتسدکنار ده تومن موقع تموم شدن ؟ چ ...

سلام 

نه اون طوری نیست،  اول چله یه صدقه میدید

چله تموم شد یه صدقه دیگه

جمعا دو بار میشه

وسط های چله بود که کنار گذاشت

سوره نیست چله نور با سوره نور فرق میکنه

اهان ممنون فهمیدم قربونت من فک میکردم سوره نور و بعلاوه اون سوره خست 

من خودم چله دارم الان ده مهر تموم میشه از ده مهر این چله رو میرم نتایج میگم

سوره نیست چله نور با سوره نور فرق میکنه

ببخشید استاتر 

همه ی این ها رو در یک تایم انجام میدادید مثلا صلوات استغفار سوره ها و ال یاسین رو پشت سرهم در یک تایم میکردی ؟چقدر زمان میبرد؟

یه بار بخون تایم بگیر زیاد وقتت رو نمیگیره

مرسی شب روز اینا فرق نداره؟

این چله رو به نیابت بقیه انجام میدن؟؟ چقدر هزینه داره؟؟

نه چله نور رو باید خودتون بخونید

اگر نوردرمانی بخواین شرکت کنید اونجا پیام میدید توی تلگرامشون پین میکنند 

نوردرمانی بعدی مهر هست

حتما باید قبلش چله نور رو شروع به خوندن کرده باشید که کالبدتون سبک بشه

چله نور روزی یه بار هست توی هر تایمی که کار ندارید و سرتون خلوته

هرینه نور درمانی چقدره 

وچطوری انجام میگیره

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن