2777
2789
عنوان

کنکوری های تجربی یه لحظه بیاین

263 بازدید | 32 پست

حاضر هستین برای رشته مورد علاقتون مثل پزشکی و دندون تا مثلا تعهدی دور ترین نقطه از شهرتون هم برید ؟ 

چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست🤍⭐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه رفتی تعهدی نمره هات رو بالا نگه دار استریت بشی بعد تموم کردن مستقیم تخصص بخون که بعد برای کار اگر متخصص باشی روستا و اینها نمیفرستن

اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم

من خودم دانشجو امولی تاپیکت جدبم کرددور ترین نقطه از شهر که خوبه! من دارم هزار کیلومتر دور تر از خان ...

بنازم به این روحیه 💕💕

من خودم دانشجو امولی تاپیکت جدبم کرددور ترین نقطه از شهر که خوبه! من دارم هزار کیلومتر دور تر از خان ...

نه منظورم این نبود که مثلا شمال تهران باشی بری دانشگاه تو جنوب بخونی منظورم این بود مثلا بابل باشی بری ایرانشهر تعهدی

اگه رفتی تعهدی نمره هات رو بالا نگه دار استریت بشی بعد تموم کردن مستقیم تخصص بخون که بعد برای کار اگ ...

مرسی گلم یعنی استریت بشی نیاز نیست مثلا ۱۰ سال تعهد بری ؟ 

سخت نیست نمیدونم ولی شنیدم یکم نا امنه؟ رفت و آمد چطوری میکنی ؟

نه اتفاقا منم خیلی ازش بد شنیده بودم ولی اینجا که اومدم دیدم خیلی خوبه مثل شهر خودم مثل کرمان به خصوص نزدیک داشنگاه امنیت عالیه

رفت و آمدداخل شهر که تنها با دوستام کلا زیاد میرم گشت و گذار😂

چون از خانواده هامون دوریم اگه بیرون نریم دق میکنیم😂

برای رفت و آمد به شهر خودمم

قطار و اتوبوس هست باز جفتش امنه

مثلا امشب ساعت دو بعد از نصف شب بلیط زاهدان دارم قطار😂

مرسی گلم یعنی استریت بشی نیاز نیست مثلا ۱۰ سال تعهد بری ؟

چرا تعهد که باید بدی در هر صورت، ولی در اینصورت که گفتم چون متخصص شدی روستاهای دور افتاده نمیفرستن مثل عمومی ها

اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم