2777
2789
عنوان

درد پستان

55 بازدید | 4 پست

من یه هفته پیش پوست نوک سینه مو دیدم کندم دیدم‌ تیره شده بود و بعد چند روز پوست تازه و ترمیم شد و مشکلی وجود نداره نه فرورفتگی نه ترشح هیچی بعد وسواس بیماری گرفتم شروع کردم به‌چک‌کردن سنه و چیزی پیدا نکردم ولی خیلی فشار دادم و حتی غدد لنفاوی زیر بغلمو بعد سینه الان درد میکنه البته بیشتر قسمت بالا پریودم هم تازه تموم شده ولی درد هنوز هست البته کمتر شده ولی نمیدونم اون استرس و فشارها و دست زدن ها میتونه درد افزایش بده؟ استرس خیلی کشیدم اصلا یه حال‌ترس و استرس دارم در خالیکه قبل این جریان‌ها اصلا درد نداشتم

نه بابا استارتر به خودت اینقدر استرس نده انتظار داری اینقدر خودتو دسکاری کنی و دردت نگیره؟

نمیدونم چرا با خودم اینجوری کردم الان هم درد و استرس با هم دارم هی میگم نکنه مریضم و درد سینه م برای همینه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم چرا با خودم اینجوری کردم الان هم درد و استرس با هم دارم هی میگم نکنه مریضم و درد سینه م برای ...

ننه استرس نگیر هیچیت نیس👑

لینک ناشناسم🪄: https://daigo.ir/secret/21666834695