بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
برای آروم کردن حس عذاب وجدان درونی از کاری که میدونن اشتباه
با بزرگ کردن عیب و ایراد همسر میخان بار خطای خودشون رو سبک کنند و توجیحی برای رفتارشون داشته باشند
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
منم یه خیانتکاردارم دوتابچه هم دارم فقط نمیدونم چطوری ثابت کنم که دستش روبشه وطلاقم بده دیگه کشش ندارم توان ندارم حتی نمیتونم به خودم برسم چه برسه به بچه هام اصلا مادرخوبی نیستم چون روانم به هم ریخته یکی به من بگه چطوری مچش روبگیرم
خط همراه اول داره با برنامه همراه من چک کن به چه کسایی زنگ و پیام داده شماره طرف و در بیار زنگ زدی د ...
چیزی پیدانکردم خانم هم بوده میگه مشتری بوده گفتم مثلا وسیله ت حاصره.بعدم این اینقدرزرنگه اینطوری نیست ازخط خودش پیام یا زنگ بزنه به طرف اگرم بزنه ازواتساپ وروبیکا میزنه که راحت پاک بشه