2777
2789

آرزوهات دست نیافتنیم نیستن برام، شوهرمم دوس دارم اما🥲

کاربری واگذار شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم تصمیم سختیه و نمیشه بهت بگی بمون یا برو چون هیچ درکی از شرایط زندگیت از بچگیت تا همین الآن نداریم ، حای باهات بزرگ هم شده بودیم بازم نمیشد نظر قطعی بدی

من جات باشم معایب و مزایای هر دوتاش مینویسم رو کاغذ بعد ارزش گذاری میکنم ببینم زور کدومش بیشتره

ادامه تحصیل‌و مشغول بودن تو شغل دلخواهم، مهاجرت به کشور مورد علاقه‌م‌و چندتا چیزای اینطوری بخدا🥲

ادامه تحصیلت و بده شغلتم پیدا کن اونم مجبور میشه کوتاه بیاد

ارزوهای تو‌ دست خودت هستن قرار نیست شوهرت براوردشون کنه 

چه رشته ای خوندی تا چه مقطعی؟ دنبال چه شغلی؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
خب ارزوهات چيه؟دليل مخالفت شوهرت چيه؟بگو تا راهنماييت كنيم

خعلی بسته زندگی میکنه‌و محافظه کاره با تحصیل‌و شغل بیرون‌و مهاجرت که فوق‌العاده مخالفه

کاربری واگذار شده

یه تاپیکت میگی شوهرم ۳۸سالشه ۱۸سال تفاوت سنی دارین یه تاپیک دیگ میگی ۲۴سال چرا روراست نیستی؟؟

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
ادامه تحصیلت و بده شغلتم پیدا کن اونم مجبور میشه کوتاه بیادارزوهای تو‌ دست خودت هستن قرار نیست شوهرت ...

نه عزیزم نمیگم شوهرم براوردشون کنه میگم مخالفه کلن پزشکی

کاربری واگذار شده

یه تاپیکت میگی شوهرم ۳۸سالشه ۱۸سال تفاوت سنی دارین یه تاپیک دیگ میگی ۲۴سال چرا روراست نیستی؟؟

عزیزم من از امشب تاپیک زدم قبلیا برا دوستمه همشون

کاربری واگذار شده

خعلی بسته زندگی میکنه‌و محافظه کاره با تحصیل‌و شغل بیرون‌و مهاجرت که فوق‌العاده مخالفه

اها. اهل ريسك نيست يعني. بلند پرواز و خيلي اينده نگر نيست. كاملا ميفهمم چي ميگي. 

بنظرم نميتوني تغيرش بدي. ولي اگه اخلاقاي خوب ديگه اي داره كه ارزش داره باهاش زندگي كني،بمون و زندگيتو حفظ كن عزيزم. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.