2777
2789
عنوان

چرا توی این سایت

150 بازدید | 7 پست

اینقدر آقایون زیادن؟ اینجا یه سایت واسه آقایون نیست و من به این امید اومدم دقیقا که آقا اینجا نیست و همه خانومن ولی هی آقا به پستم میخوره و الکی الکی هی پیشنهاد دوستی میدن واقعا حس بد بهم دست میده 

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

میدونی اینقدر هول داریم که من یادمه طرف بهش میگفتن اینجا دختر وایستاده سریع خودشو جر وا جر‌میکرد ببی ...

خیلی حس بدی بهم دست میده واقعا اگه قرار بود سایت عمومی باشه واسه خانوما میساختنش؟ من همش دارم از پارتنرم یا کنکور میگم بعد هی آقا آقا مشکلی با آقایون ندارم ولی اینجا میام که صرفا فقط با خانوما حرف بزنم

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی حس بدی بهم دست میده واقعا اگه قرار بود سایت عمومی باشه واسه خانوما میساختنش؟ من همش دارم از پار ...

همون هر چی فک میکنم اینجا بدرد خانوما میخوره

اخه اقایون چیکار میکنن تو سایت؟

بهشون بچه تعلق میگیره ؟یا چی

یه عده میگفتن مفیده میایم راجع پدر شدن اموزش میبینیم 

واقعا در تعجبم مردا‌اینقدر یهو مسئولیت پذیر شدن🤣🤣🤣

خلاصه حس بدتو درک میکنم ولی چون تو ایجاد کاربری انتخاب جنسیت وجود داره نمیشه کاریش کرد

همون هر چی فک میکنم اینجا بدرد خانوما میخورهاخه اقایون چیکار میکنن تو سایت؟بهشون بچه تعلق میگیره ؟یا ...

متاسفانه بله