2777
2789

من سالها پیش که کلی ارزو داشتم برا دانشگاه رفتنم زندگیم اومدن بحث نامزدی منو و پسرعمومو کشیدن وسط که هیچ ربطی بهم نداشتیم و منم به اجبار پدرم بله رو دادم

و وقتی رفتیم ازمایش دادیم هم مثبت شد بعد یه مدت پسر عموم گفت نمیخوام

ببینین من از ته ته دلم خوشحالم ولی غرورم شکست که من منی حالت تهوع میگرفتم اگر دستش بهم میخورد به اجبار و احترام قبول کردم ولی اون دل منو شکست فکر کنین ما نامزد بودیم تا خیلی پرو رفته به داداشم گفته دوست دختر دارم عکسشو نشونش داده که داداشم باهاش دعوا کرده و من اینو نمیدونستم تا بعد بهم خوردنش

بماند و بهم خورد ک خداروشکرت هزاران بار

فکر کنین من همیشه خونه ی عموم بودم تو کل این سالا دیگه نرفتم

بعد دختر عمومو پسر عمم فقط دوس داشت بهم خورد خاستگاریم نرفتن ۱۰ساله قهرن

ولی برا منو همه فراموش کردن اصلا اهمیتی بهم ندادن

الان من متاهلم و عقدم و این قضیرو به شوهرم گفتم اخه نامزد بودیم چیزی نبود مخفی بشه 

الان داداش احمقم میگه برنامه ریختم فقط نوه ها بدون خانواده شب بریم باغ بمونیم توام حتما حتما باید بیایی تاکید داشت رو من

منم سکوت کردم

من که اصلا نمیرم نه به دلم هست نه شوهرم میزاره قطعا اختلاف درست میکنیم

هیچکس غرور من براش مهم نبود حس پس زدن من براش مهم نبود در صورتی همه میدونستن من خیلی از پسر‌عموم بهترم هیچ هیچگونه تفاهمی نداشتیم حتی ظاهری

نمیدونین چه دروغایی گفته بود که دل من شکست

حتی نامزدی و عقد منم نیومد که اتفاقا کار خوبی کرد

💍♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بودم نمیرفتم چقدر خوب که از اون عوضی جدا شدی فقط میخوام بدونم بابات چرا اجبارت کرد مگه اون چی داشت :///

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

سلام 

خسته تر از اونی بودم کامل بخونم 

فقط عزیز من ، نرو نیازی به توضیح یا توجیه بقیه نداری شما 

حالا پسر عمو شما پدر شما رفتار درست یا نادرستی داشتند به گذشته مربوط اما این رفتن شما باعث میشه آینده زندگی ات بهم بخوره

اینو نگفتم بعدم فکر کردن ما خریم گفتن ازمایش منفی شد چطور ازمایشی مثبت بود منفی شد یا اقاپسرتون دل ا ...

منم نامزدم بعد دوسال عقد یهو ولم کرد نامه دادگاهش برام اومد اونم حس میکنم برگشت پیش دوست دخترش ،همه فامیلم به مامان بابام میگن زوری که نیست پسره دخترتونو نمیخواد

من بودم نمیرفتم چقدر خوب که از اون عوضی جدا شدی فقط میخوام بدونم بابات چرا اجبارت کرد مگه اون چی داش ...

چون جونشو برا پسر داداشش میداد هنوزم همینه

هیچیم نداشت یه بچه ننه بود که باد۳۰سال سن پول تو جیبی میگیره از مامانش

💍♥️

سلام خسته تر از اونی بودم کامل بخونم فقط عزیز من ، نرو نیازی به توضیح یا توجیه بقیه نداری شما حالا پ ...

اره همین بعد شوهرم فکر میکنه من حسی دارم بعد برم شب تو یه چادر پیش هم بخوابیم

💍♥️

نرو عزیزم آرامش زندگیتون از باغ و دورهمی مهم تره

اگر هم دوباره داداشت اصرار کرد، بگو از آخرین باری که مجبورم کردین یه کاری رو انجام بدم دل خوشی ندارم

🪷🌱بالاخره‌جورمیشه‌جورچین‌روزگار‌برات🌱🪷

منم نامزدم بعد دوسال عقد یهو ولم کرد نامه دادگاهش برام اومد اونم حس میکنم برگشت پیش دوست دخترش ،همه ...

چقد بی وجدان منکه حلال نمیکنم

خوشحالما بخاطر بازیچه شدنم حلالشون نمیکنم

💍♥️

چون جونشو برا پسر داداشش میداد هنوزم همینههیچیم نداشت یه بچه ننه بود که باد۳۰سال سن پول تو جیبی میگی ...

اه چه چندش و منفوره خاک تو سرش

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

نرو اصلا و نه قاطعانه بگو، بگو من کار دارم یا همسرم خوشش نمیاد

هیچی مهمتر از زندگیت نیس و اگه بری قطعا اذیت میشی و ممکنه بهم بریزی کلا هرچقدر این پسرعموی بی شخصیتت رو نبینی و فک کنی یه غریبس بهتره برات

نرو عزیزم آرامش زندگیتون از باغ و دورهمی مهم ترهاگر هم دوباره داداشت اصرار کرد، بگو از آخرین باری که ...

کاش فردا بازگوش کنه مستقیم بگم‌رو من حساب نکن حالم از این بهم خورد که تو حتما باید بیایی ها

حالا که کاری برام نمیکنین حداقل ارامشمو بهم نزنین

💍♥️