2777
2789

چند ساله میشناسمون یه بار ب خانمش توهین نکرده 

مرد سر ب زیر همش ازخونشون صدای خنده زن وبچه اش میاد 

اما شوهر من چی همش فحش 

دیشب خونه تمیز میکردم میگفت برای کی داری تمیز میکنی ؟

توماشین میشینیم همش داد میزنه میگه مگه ولگردیم بریم بچرخیم 

توسال ۱۳۰۰ گیر کرده عین مردای اون زمونه 

بخدا حوصله خودمم ندارم حتی موهامو رنگ نمیکنم همش افتادم کوشه خونه 

ازش چیزی نمیخوام ک باز دادوبیداد نکنه 

مرد همسایه رو می بینم دلم میلرزه کاش شوهرم مثل اون بود 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

دقیقا اینچیزا ادمو دلسرد میکنه ولی الان همه میگن تحمل کن اما مرد بگه با اینت مشکل دارم فوووری میگن باب دلش باش خیانت نکنه😑

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه بهتره اگه بچه داری با این درد کنار بیای والا شوهر منم بداخلاقه که هیچی، یکم صدام خوشحال باشه ک ...

همون بخاطر بچه ها دارم میسوزم ومیسازم 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

سخته ولی چ میشه کرد توفیق اجباریه بمونی بسازی بریزی تو خودت 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

دقیقا اینچیزا ادمو دلسرد میکنه ولی الان همه میگن تحمل کن اما مرد بگه با اینت مشکل دارم فوووری میگن ب ...

همون دیگه 

سخته ولی چ میشه کرد توفیق اجباریه بمونی بسازی بریزی تو خودت

کاری از دست هیچکی برنمیاد 

حتی دیگ نمیتونم بهش الکی محبت کنم خودش میدونه میگه فیلم بازی نکن 

چون قلبم هزاران بار ازش شکسته

کاری از دست هیچکی برنمیاد حتی دیگ نمیتونم بهش الکی محبت کنم خودش میدونه میگه فیلم بازی نکن چون قلبم ...

امان دل شکسته روح. داغون احساس خفگی غریبی 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

امان دل شکسته روح. داغون احساس خفگی غریبی

کاری کرده دلم برای مرد غریبه بلرزه 

میترسم 

همون بخاطر بچه ها دارم میسوزم ومیسازم

بخدا قسم انقدر باهاش راه میام که خودم تعجب میکنم از اینهمه صبوری و متانتم 

یکم صداش رفت بالا پسرم داشت صورتشو میشست همونطوری از دستشویی زد بیرون بنده خدا استرسی میشه بش گفتم چیزی نیست چیزی نیست 

اصلا اصلا اصلا اصلا بهش پیشنهاد نمیدم جایی بریم،  اب بخاد از رو دلسوزی نمیگم شربت خنک اماده س بیارم چون اونو میکنه یه دعوا... 

امروز ازش پرسیدم نهار اماده س میل داری، گف تو همین یه کارم میخای به زور انجام بدی 

غذا درست کردنم که وحشتناکه نباید صدا قاشق بیاد،  یا میگه خونه گرم کردی چه وضعیه نخواستیم و داد بیداد،  من که پای گازم گرمم میشه اینهمه غر نمیزنم خلاصه دردسری دارم با کنار اومدن باهاش

بخدا قسم انقدر باهاش راه میام که خودم تعجب میکنم از اینهمه صبوری و متانتم یکم صداش رفت بالا پسرم داش ...

خدا صبرت بده 

منم مثل تو

خیلی باید مراقب باشیم 

شاید امتحان ما همین همسر بداخلاق داشتنه 

من توکل ب خدا کردم 

چشم ب روی همه بستم

منم مثل تو

فقط توروخدا مراقب باش ب گناه نیفتی 

دنیاارزش سر سوزنی گناه کردن رو نداره 

بذار همسرای ما بهمون بدهکار بشن نه ما ب اونا