2777
2789

کلا 12جلسه میخوان بزارن 

بعد من پدال گاز نمیتونم اروم فشار بدم

نرم بزنم تو دیوار یا ماشینای دیگ

میشه بگید چی کار کنم هچییییییییی از ماشین نمیدونم اصلا نمیدونم ماشین چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اولیش هیچی بلد نبود فقط تو مسیر صاف میرفتم بعد رفتم دیدم نه بابااا رانندگی خیلی پیچیدست گفتم یا ابلفض ۱۲ جلسه خیلی کمه من چیزی یاد نمیگیرم که ابروم میره

الان دیگه جلسه دهم از جلسه شیش یه بعد دیگه همه چیو بلد بودم و راحت شد برام از خدام بود زودتر کلاسا تموم بشه😂

نگران نباش بسپر به مربیت و هر وقت یادت میده و میخوایدخودت انجام بدی فکر کن و انجام بده کم کم سرعت عملت میره بالا

منم اولیش هیچی بلد نبود فقط تو مسیر صاف میرفتم بعد رفتم دیدم نه بابااا رانندگی خیلی پیچیدست گفتم یا ...

ینی نگران نباشم؟ ببین اگ یهو گازو فشار دادم اون مربی میتونه ترمز بگیره ما نریم تو دیوار؟

جدی؟ خب اگر یهو فشار دادم رفتم تو دیوار چی

مربی هم زیر پاش پدال کلاچ ترمز داره 

اون حواسش هس 

نمیزاره خطا کنی

در ضمن اوایل جاهایی یادت میدن ک فضا بازه و با دنده ۱ میری 

استرس هات عادیه 

ولی نگران نباش