2777
2789
عنوان

خانما با شوهرم بحثم شود

223 بازدید | 30 پست

خانما امشب یکی از فامیلا شوهرم مراسم داشت رفتیم.داخل ماشین از پدرشوهرم پرسیدم بابا وام میدی به ما اول به شوهرم گفتم بپرس اون نپرسید من پرسیدم.شوهرم درجوابم گفت تو زر زر نکن جلو خواهرشوهرم مادرشوهرم تا الان من اصلا رو نمیداد به کسی بخواد با من اینطوری حرف بزنه.چون پدرشوهرم وام نمیده به شوهرم حرص اش سر من خالی کرد.مادرشوهر شل مغزم میگه تو کاریت نباشه اون بابا میدونن خیلی بهم بر خورد حاظرم طلاقم بگیرم چون یه ذره شعور نداره شوهرم

زندگی با این موجودات لجباز مغرور خودخواه کینه ای سخته

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پدرشوهرت میدونه شوهرت چه جونوریه که وام نمیده 

مادر شوهرت راست میگه تو خودتو قاطی اونا نکن

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
فاتحه خوندم به کله شوهر بی‌ادب خرت

انقد حالم بده بخدا من ادمیم نون خشک خونم می خورم اما صدام در نمیاد کسی چیزی بفهمه بعد تو جمع اینطوری بهم میگه حق داره خواهرش بی احترامی کنه.تازه باخواهرشوهرم اشتی کرده بودم اصلا انتظار نداشتم

پدرشوهرت میدونه شوهرت چه جونوریه که وام نمیده مادر شوهرت راست میگه تو خودتو قاطی اونا نکن

مادرشوهرم حق نداشت اینطوری حرف بزنه پسرش منو کلی کوچیک کرده بود اون دیگه نیاز نبود قاطی کنه

مادرشوهراهمیشه نخودآش میشن

من میدونم اگه بچه ام داشته باشم یه روزی از شوهرم جدا میشم الان به مامانم میگم دیگه نمی خوام باهاش زندگی کنم میگه الان ناراحتی خودت پسررو انتخاب کردی حالا باشه