2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا اینجوری برا خودت تحلیل نکن 

چون نمیدونی چطوری قراره سوال بدن

یهو دیدی 2 تا پایه رو خوندی ولی جوری سخت بود مجبور شدی 20 درصد بزنی ک اون 20 درصدم از همونایی بود ک نخوندی 

بشین بخون درست 

40 درصد شیمی کنکور اصلا کار راحتی نیست ک بخوای با حذف یه پایه اینقدر بزنی 

استوکیومتری و موازنه و خیلی چیزای دیگش پایه هس اصن باید شیمی دهم رو بلد باشی که ورود کنی به شیمی ۲.۳

آهان یعنی می گی مثل فیزیک نیست که دوازدهم فقط باشه سوالات ترکیبی می دن؟

اصلا اینجوری برا خودت تحلیل نکن چون نمیدونی چطوری قراره سوال بدنیهو دیدی 2 تا پایه رو خوندی ولی جوری ...

مممنونم دوستم می گه اصلا دهم یازدهم رو نخون فقط دوازدهم بخون الان وقتش نیست:/

آهان یعنی می گی مثل فیزیک نیست که دوازدهم فقط باشه سوالات ترکیبی می دن؟

من خودم ورودی ۱۱ ام خب .ولی دبیرم خیلی تاکید می‌کرد که شیمی دهم مهم ترینه چون ببین تو هر مسئله ای میتونن از چیزای پایه استفاده کنن یا بپیچونن 

مثلاً فکر کن یه سوال هست.. تو حلش نیاز به استوکیومتری داری ولی بلد نیستی مجبوری کل اون رو حذف کنی چون پایه اش رو یاد نگرفتی

دوستم می گه نخون من اصلا تابستون نخوندم حالا نمی دونم شاید من خنگم یادم رفته:*

دوستت میخواد بیچاره کنه تورو ....الان میری چندم؟

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱