2777
2789
عنوان

نامه ای به عزیز بی انصافم

94 بازدید | 6 پست

سلام عزیز دلم 

خوبی؟خوشی؟هیچ وقت بهت نگفتم عاشقتم ولی بدون که عاشقتم

اره میدونم خودم تموم کردم همه چی رو،ولی پیش خودت فکر کردی چرا انقدر راحت ازت گذشتم؟

یادته روز آخر بهت زنگ زدم قطع کردی گفتی چند دقیقه دیگه بهت زنگ میزنم؟ بخدا ۲۴ ساعت چشم رو هم نزاشتم و منتظر تو بودم،فکر کردم واقعا نمیخوای منو ،گفتم بزار خودم برم 

امّا دیگه انتظار نداشتم نفرینم کنی...🥲 من که از اون همه دروغی که گفتی گذشتم تو هم ازم می گذشتی

ریا نباشه یخ دور قرآن رو خوندم به نیت اینکه تو خوشبخت ترین بشی ،آدم خوبی سر راهت قرار بگیره

بخاطر اینکه به تو فکر نکنم رفتم سر کار، کنکور دادم،دانشجو شدم ... ولی باز نمیتونم فکر نکنم

هر شب یه بالشت بغل میکنم و تصور می‌کنم تو بغل توام ،اگه اینکارو نکنم تا صبح گریه میکنم

میدونی دیگه نمیزارم کسی وارد زندگیم بشه،چون هنوز جات تو قلبم محفوظه نمیتونم کسی رو راه بدم...

آخخخ دیگه سرتو درد نیارم ،آخه خوشت از صدام نمیاد

مراقب به خودت باش ،خدا حافظ عزیزکم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشکم درومد بازم🥲

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
ببخشید 🥺

این چه حرفیه 

انشاالله زودتر عمیقا شاد و خوش باشی و اتفاقای بدم فراموش کنی🩷

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼