2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نگران نباششاید خیلی خوابش گرفته بود چون دختر منم وقتی زیاد خوابش بیاد میگه سرم درد میکنه یا گی ...

اره خیلی خوابش میومد ولی سابقه نداشته همچین چیزی بگه نمیدونم منم خیلی حساسم رو این بچه یه ذره دورازجونش مریض میشه من از پا درمیام

ایشالله که هیچی نیست ولی اگ نکرار شد یه ازمایش ببرش شاید کمبود اهنی چ یا ویتامنی باعثش شده

اتفاقا پارسال کمبود اهن داشت یه مقدار ، یه مدت شربت بش میدادم الان خیلی وقته ندادم

اره خیلی خوابش میومد ولی سابقه نداشته همچین چیزی بگه نمیدونم منم خیلی حساسم رو این بچه یه ذره دورازج ...

برا همینه 

فردا از خواب پاشه سرحاله

میگم ک دخترم بس ک نمی خوابه آخرش میگه حالت تهوع و سرگیچه دارم میگم بهش اگه بخوابی خوب میشی

کوچک هم نیست کلاس چهارم هستش

اتفاقا پارسال کمبود اهن داشت یه مقدار ، یه مدت شربت بش میدادم الان خیلی وقته ندادم

اصلا شاید سرش گیج نمیرفته گیج خواب بوده🥲ولی بازم چکاپ سالیانه رو جدی بگیرید ادم خیالش راحت تره و واقعا چون تو سن رشدن بهتره چکاپ بشن ک‌کمبودی نباشهه