2777
2789
عنوان

عذاب وجدانی دارم که هیچ جوره آروم نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 33 پست
نه ادامه دارم می نویسم

کامل نوشتی لایکم صبح بیام بخونم 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی گریه کرد منم داغون بودم غر غر کردم دیدم عصر برگشت الهی بمیرم یادش می افتم خیلی حالم بد میشه

آره بعضی صحنه ها تا آخر عمر یاد آدم میمونن و آدم با فکرش همش خودشو عذاب میده منم تجربه کردم اینو 

ولی هربار که این اتفاق میافته با خودم میگم منم شرایطم مساعد نبوده که بهترین خودم باشم سعی میکنم در آینده بهتر باشم

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

نمی‌خورد من حتی کیک خونگی هم می پختن بد غذای بدی بود

گذشت دیگه تجربه ای هم نداشتی بهش فکرنکن

اما بازم شما بذار برای تغذیش ، بچه ن یهو گرسنه میشن

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
آره بعضی صحنه ها تا آخر عمر یاد آدم میمونن و آدم با فکرش همش خودشو عذاب میده منم تجربه کردم اینو ولی ...

بخدا خیلی داغون میشم منم خسته شده بودم از بد غذایی از شربت اشتها واقعا حالم خوب نبود

پسرمن بچه بود چندبار کم کاری کردم خوب بهش نرسیدم بعضی وقتا یادم می‌افته گریه میکنم میگم مادر بدی هست ...

دیدی مثل خوره آدم رو میخوره بخدا من اگر جایی هم کم کاری کردم برای این بود که هم مرد بودم هم زن شوهرم حالا بهتر شده قبلا کار خوبی نداشت تبعات داشت بیکاری 

بخدا خیلی داغون میشم منم خسته شده بودم از بد غذایی از شربت اشتها واقعا حالم خوب نبود

بله متوجهم 

همین حرفایی که به من زدی رو اکثرا به خودت بزن و یادت بیار (منطقی و بدون جهت گیری) که منم شرایطم مساعد نبود

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

بله متوجهم همین حرفایی که به من زدی رو اکثرا به خودت بزن و یادت بیار (منطقی و بدون جهت گیری) که منم ...

اره الان. هم تک فرزند هست عذاب وجدان دارم می بینم تنهاست ولی شرایط ندارم برای بچه