2777
2789
عنوان

تاپیک اون پسر بچه پانزده ساله ای که میخواسن خودک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 36 پست
یه جور ناجوریهعجیبههه

اره ولی اگه مرده باشه کی اومده امضاشو نوشته🗿

دروغه خداروشکر😂ولی خب تاپیکاشو دیدم برگام ریخت

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشبد جسارت نباشه اما تا زودباورها باشن بساط دروغگوها تو این سایت پابرجاست

نه قربونت ، من اتفاقا باور نکردم خنثی ام ولی خب میگم اگر باشه که باید پیگیری بشه اگرم نباشه نصیحتا میمونه برای کساییکه قصد دارن تا بخونن

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

اصلا چرا باید پسر ۱۵ ساله به کاربر این سایت وابسته بشههه

نوشته بود خاله واقعیمه و تایپیکمو دیده و به خاطرش باهام قهر کرده سایت به این بزرگی چجوری این دو تا همو پیدا کردن؟ 

احتمالا نصیحت کرده اونم سن بدی دارهچی بگم اخهنی نی یا. چرا ترکوند اخه؟

فکررکنم بخاطر اینکه جو نده تاپیک به سایت و ایجاد ترس نشه تا پیگیری کنه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

نوشته بود خاله واقعیمه و تایپیکمو دیده و به خاطرش باهام قهر کرده سایت به این بزرگی چجوری این دو تا ه ...

همین دیگه 

عجیبههههههه

از قبل امضاش رو نوشته بودهمون لحظه که تاپیک زد اول امضاشو دیدم

خدایی؟چی بگم

امیدوارم دروغ باشه

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

خدایی؟چی بگمامیدوارم دروغ باشه

اره عزیزم 

خدا کنه دروغ باشه

اما دوست شوهرم اورژانس کار میکنه

فقط میگفت از جایی که ما زندگی می‌کنیم هر هفته این چیزا هست

ما یه شهر کوچیک هستیم خیلی کوچیک

سلام من حسینم ۱۶ سالمه من کلا بابام عادت داره سر چیز های کوچیک منو بزنه امروز مراسم ماه محرم رو نرفتم 

و رفتم بیرون گشتم گوشیم رو سایلنت بود بابام زنگ زده بود من نفهمیدم اما یکم بعد فهمیدم گفت بیام خونه تا حد مرگ میزنمت و تا حالا چند بار هم منو تا حد مرگ زده و دست و پام شکسته 

الان که خوب شدم میخواد دوباره منو بزنه خسته شدم دیگه

هر باز میاد گوشیم رو ازم میگیره ۳ ماه بعد میده

این به نمونه از تاپیکاشه

خب معلومه آدم نگران میشه

سلام من حسینم ۱۶ سالمه من کلا بابام عادت داره سر چیز های کوچیک منو بزنه امروز مراسم ماه محرم رو نرفت ...

وای لعنت به این دنیا آدم نمیدونه برا بدبختیای خودش ناراحت شه یا دیگران