2777
2789
عنوان

نامه ای به گذشته خودم…📜🍷🐈‍⬛

214 بازدید | 32 پست

سلام، نمی‌دانم کجایی. شاید در گوشه‌ای از اتاق، زانوهایت را بغل گرفته‌ای و به سقف خیره شده‌ای. شاید در دلِ شلوغی‌ها، بی‌صدا گریه می‌کنی. اما هر جا که هستی، بدان که من تو را می‌بینم. من صدای آن بغضِ پنهان را شنیده‌ام. من می‌دانم چند بار خواستی فریاد بزنی، اما فقط سکوت کردی.

می‌دانم... می‌دانم که شب‌ها، بالشَت تنها شاهدِ اشک‌هایت بود. می‌دانم که چقدر خودت را در آینه نگاه کردی و پرسیدی: «من کجای این دنیا جا مانده‌ام؟»

تو را به یاد دارم، آن‌وقت که با لبخند دروغین، به همه گفتی «خوبم»، اما درونت فرو ریخته بود. تو را به یاد دارم، وقتی برای همه سنگ صبور بودی، اما هیچ‌کس نفهمید که خودت چقدر خسته‌ای.

ای کاش می‌توانستم برگردم، کنارت بنشینم، دستت را بگیرم، و بگویم: «تو قوی بودی، حتی وقتی شکستی. تو زیبا بودی، حتی وقتی خودت را زشت دیدی. تو کافی بودی، حتی وقتی همه گفتند نیستی.»

تو را دوست دارم، با تمام اشتباهاتت، با تمام تصمیم‌های نادرست، با تمام لحظاتی که فکر کردی "دیگر نمی‌توانم". تو را دوست دارم، چون هنوز ایستاده‌ای. چون هنوز نفس می‌کشی. چون هنوز امیدی، هرچند کوچک، در دلِ تاریکی‌ها داری.

و اگر روزی دوباره شکستی، یادت باشد: از دلِ خاکستر، ققنوس زاده می‌شود.

با تمام عشق، از آینده‌ای که تو را در آغوش گرفته است.

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

احساس میکنم متنم هنوز خشک و بی روحه 

نتونستم حسی رو تو متنم نشون بدم

چون نشون دادنی نیست

فقط باید تجربه کرد که متوجه شد

تمامِ این واژه‌ها، با تمامِ ظرافت‌شان، هنوز خشک‌اند. هنوز بی‌روح‌اند. مثل گل‌هایی که در قاب مانده‌اند—زیبا، اما بی‌عطر.

نه اینکه نخواسته باشم حس را نشان دهم، نه اینکه بلد نباشم با واژه‌ها گریه کنم... بلکه چون این درد، این حس، این زخمِ بی‌نام، قابلِ نشان دادن نیست.

فقط باید زیسته شود. فقط باید در نیمه‌شب، با چشم‌های خیس، در سکوتِ مطلق، تجربه‌اش کرد.

و آن‌وقت، شاید کسی بفهمد که این متن، نه یک نامه بود، نه یک خاطره— بلکه تکه‌ای از جانِ من بود، که بی‌صدا، روی کاغذ افتاد.

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باش گریه کردم خودم قبلا خیلی مینوشتم افرین عالیییه

واییی عشقم خیلی خوشحال شدم که خوشت اومد🥹✨💋

اخییی چرا دیگه نمینویسی؟

من وقتی نوجوان بودم وقتی میخواستم حرف بزنم صد تا تشبیه تو کلم میومد و مجبور میشدم همه شون رو استفاده کنم و موقع حرف زدن به جای اینکه یه جمله بگم یه داستان کوتاه تعریف میکردم😂😂

تاپیک قبلمم یه متنی نوشتم دوست داشتی بخون😘😘

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

اسکرین گرفتم ک بنویسم تو دفترم زیرش بنویسم دلاخوشکله ک خاطره بمونه

وای خداااا چقدر ذوق زده شدم🥹🥹

من اسمم بارانه✨🍷💕

میبوسم روی ماهت رو مهربون🤍🌷✨😚

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

واییی خدااا فکر نمیکردم متنم آنقدر احساسی بشه🥲فکر میکردم هنوز خشک و بی روحه🥲💋

شاید براکسایی که همچین چیزایی رو تجربه نکرده باشن

خب یه متن ساده باشه

ولی من هر جمله ای میخوندم انگار داشتم یه دور زندگیمو از دور نگاه میکردم

متنای ببشتری ازت ببینمم💗