2821
2789
عنوان

ازدواج طبقاتی

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 40 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یادت باشه جورجینا هیچی نداشت نه زیبایی خاصی نه پول  داست نه خانواده درست و حسابی نه تحصیلات و شغل خاصی ولی پولدارترین و‌معروف ترین ورزشکار جهان گرفتش باید شانس داشته باشی

شما معلما چرا انقدر دنبال شوهر دکترید؟

من دانشجو معلمم و خواستگاری که پزشک یا کادر درمان باشه علاقه ای ندارم چون محیطشو نمی‌پسندم و خصوصا شیفت ها رو . 

خلاصه که همه یکسان نیستند 

خواستگار پزشک هم داشتم و رد کردم .

اره بابد با ی ادم دو سطح خودت اردواج کنیم نهایتا یکی پله بالا تر از خودت معلومه ک تو و طرز فکر و رفتار و سلیقت. ی ادم میلیاردر رو راضی نمیکنه باعث کلی اختلاف میشه 

همسطح و نمیدونم ولی اینا اکثرا با معرفی و سنتی از خانواده های آشنا زن میگیرن نه از کوچه و خیابون و ا ...

یعنی شما فقط سنتی و معرفی یا کوچه خیابون و بعنوان روش اشنایی منجر به ازدواج میدونی؟!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
یعنی شما فقط سنتی و معرفی یا کوچه خیابون و بعنوان روش اشنایی منجر به ازدواج میدونی؟!

روش های دیگشو شما بفرمایید. یا اینه یا اینکه باهم همکار و هم مسیر باشن تو دانشگاه ازاد چطور دکتر ببینه؟

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
زیبا که هستی یعنی چجوری یک توصیفی از چهره و اندامت کن

پوستم صاف و سفیده چشام درشته چش ابروم مشکیه قدم بلنده و وزنم مناسبه لبامم قشنگه نظرمردم اینه ک خیلیاپشت سرم میگن زیبا و جذاب هستم خیلی زیبا ن خوشگلم

روش های دیگشو شما بفرمایید. یا اینه یا اینکه باهم همکار و هم مسیر باشن تو دانشگاه ازاد چطور دکتر ببی ...

پسرهمسایمون دکتره قبلا خواستگارم بود دکترک شد ی حرفی زدن برا خواستگاری اما نمیدونم دیگ چرانیومدن

با ادمی ازدواج کن که همدیگر رو درک کنید با خانواده اش و خانواده ات مشکلی نداشته باشی و نداشته باشه

یکی از پسرای فامیلمون دوسش دارم اما چون خیلی پولداره ناامیدم میگم منونمیخواد و .

پسرهمسایمون دکتره قبلا خواستگارم بود دکترک شد ی حرفی زدن برا خواستگاری اما نمیدونم دیگ چرانیومدن

خب یه واسطه میفرسادی خبر بگیره

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
یکی از پسرای فامیلمون دوسش دارم اما چون خیلی پولداره ناامیدم میگم منونمیخواد و .

خب ۵۰ درصدش حل شده ،میمونه ۵۰ درصد پسره که معلوم‌ نیست کی رو بخواد ، باید یک نفر رو بفرستی پیشش بفهمی که تو رو میخواد یا نه به صورت نا محسوس

آقا هستم

روش های دیگشو شما بفرمایید. یا اینه یا اینکه باهم همکار و هم مسیر باشن تو دانشگاه ازاد چطور دکتر ببی ...

خب همکار بودن، پروژه های مشترک قرار گرفتن‌، مهمونی مشترک رفتن ….اتفاقات ممکنه باعث اشنایی دو نفر بشه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.