2777
2789

من دارم پسرم یکسالشه امشب گریه میکرد پاش نمیذاشت بخابه. وقتی اینجوری میشی انگارتوپات کرم داره راه میره کف پات داغ میشه نمیتونی بخابی. راه حلش اینه ی پارچه یا روسری برداری دورپات محکم ببندی. آروم میشه الان پای بچمو بستم ساکت شده چن بارم برای خودم امتحان کردم جواب داده. هرکی براش مفیدبود برام دعاکن ممنونم ازتون گل گلیا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عەەەەە این سندروم پای بیقرارە؟؟؟آرە من خیلی اینجوری میشم🥺🥺🥺

آره. من همه راهارورفتم دوش گرفتن. ماساژم خوبه ولی باروسری ببندی دوسه دور دورپات. قشنگ آروم میسه

منم اینجوریم باعث اختلال خوابم میشه .دکترهم نرفتم خیلی بده.علتش چیه؟من صبح ها۵به بعداینجوری میشم گاهی.

عزیزان میشه لطف کنیدواسه شادی روح بابام وحال دلم یه صلوات برام بفرستین🌷🌷🌷🌷🌹🌹
منم اینجوریم باعث اختلال خوابم میشه .دکترهم نرفتم خیلی بده.علتش چیه؟من صبح ها۵به بعداینجوری میشم گاه ...

دلیلشو نفهمیدم. دکتراهم جوابی ندارن براش. یکی میگه کمبود پتاسیم یکی میگه اعصاب

دلیلشو نفهمیدم. دکتراهم جوابی ندارن براش. یکی میگه کمبود پتاسیم یکی میگه اعصاب

سفت ببندیم یافقط بپیچونیم دورپا.

سفت ببندیم یافقط بپیچونیم دورپا.

دوسه دور ببند قسمت ماهیچه ای زیرزانو. بعد محکم ببند ن اونقدر ک پات سیاه وکبودبشه.مث سرت ک دردمیگیره میبندی اونجوری ببند

دوسه دور ببند قسمت ماهیچه ای زیرزانو. بعد محکم ببند ن اونقدر ک پات سیاه وکبودبشه.مث سرت ک دردمیگیره ...

باشه ممنون عزیزم امتحان می‌کنم.