من باید به بابام رو بندازم میدونم میده خوشم نمیاد یکم غر بزنه
کاربری دست چندنفره، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست! 1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن 2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و افراد زن ستیز و رو مخ) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید 3. آقایون درخواست ندن ❤️🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمیتوانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینا رو قرار بود خواهرم بدوزه که باردار شدم ارزوهام بر باد رفت
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
اینا رو قرار بود خواهرم بدوزه که باردار شدم ارزوهام بر باد رفت
چرا آرزوهات بر باد بره عزیزم؟
ایشالا نینی کوچولوتون صحیح و سالم و خوشگل که به دنیا اومد بعد یمدت که سرپا شدی هیکلتو دوباره میسازی از این جذابا میپوشی
کاربری دست چندنفره، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست! 1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن 2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و افراد زن ستیز و رو مخ) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید 3. آقایون درخواست ندن ❤️🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمیتوانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)
چرا آرزوهات بر باد بره عزیزم؟ ایشالا نینی کوچولوتون صحیح و سالم و خوشگل که به دنیا اومد بعد یمدت که ...
آخه همت کرده بودم برای لاغری کلا برنامه هامو زد بهم یه مدل دیگه هم دارم پیدا نکردم کجاس پارچه هم گرفتم 😂😂قربونت عزیزم
آخی خیلی جذابن دومیو خیلی دوست داشتم تو سبک خاص و کلاسیکهههسومی هم خیلی خیلی پرنسس طوره جذابه 🥲🤍✨
آره کلا قشنگن