2777
2789
عنوان

آه دل ساده من

101 بازدید | 13 پست

با بابام حرف زدم جریان بهش گفتم زنگ زد خواهرش اونم به گریه افتاده بود گفت داداش بخدا میخواستم عروس خودم بشه واسه همین دعا گرفته بود سالها پیش که نتونم ازدواج کنم با هیچکسی ،،باورم نمیشه سالهاست اینهمه خاستگار خوب داشتم بی دلیل رد میکردم همش دلیلش این بود 

خدا لعنتش کنه بهاطره پسرش زندگی منو تباه کرد 

یعنی اینهمه سال دید من زندگیم اینطوریه جلو چشمش خاستگارا رو رد میکردم یه کلمه حرف نزد چقدر سیاه دل 

لطفا کمکم کنید اینو از بین ببرم اصلا باید چیکار کنم کجا برم هیچی نمیدونم

(نی نی یار توروخدا ابنو پاک نکن بهم کمک کنن)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرافاتی نباش بیرون برو کافه برو خودت با یه مرد خوب آشنا شو خودت انتخاب کن هیچکس با یه کاغذ و چندتا ع ...

با مرد خوب هم آشنا شدم انقدر اخلاقام بالا پایین میشد عمیقا دوسش داشتم ولی نمیتونستم خوب باشم باهاش تموم شد

با مرد خوب هم آشنا شدم انقدر اخلاقام بالا پایین میشد عمیقا دوسش داشتم ولی نمیتونستم خوب باشم باهاش ت ...

رو خودت کار کن برو تو این چنل های تلگرام بعضیاشون آموزش رفتار با پارتنر میزارن خیلی راحته 

اره ربطش اینه همه چی تموم هم بودن بازم به چشم من دیو بودن

خب این حداقل به نظر من ربطی به دعا نداره 

به خیلی چیزا میتونه ربط داشته باشه مثلا اینکه تو فشار قرار گرفته بودی 

ببین فرض کن دعات باطل نشده اما خودت فهمیدی که میخوای به یه خواستگار خوبت جواب مثبت بدی 

به نظرت در اون صورت باز ربط داره؟

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

خب این حداقل به نظر من ربطی به دعا نداره به خیلی چیزا میتونه ربط داشته باشه مثلا اینکه تو فشار قرار ...

من اصلا نمیتونم اسم ازدواج میاد بی حس میشم حتی عاشق پارتنرم بودم با اونم همیشه دو دل بودم نمیدونم چرا با اینکه عمیقا عاشق تشکیل خانوادم

من اصلا نمیتونم اسم ازدواج میاد بی حس میشم حتی عاشق پارتنرم بودم با اونم همیشه دو دل بودم نمیدونم چر ...

خب به نظرت بهتر نیست پیش یه مشاور حضوری و خوب بری؟ شاید یه مشکل پنهان داری و خودتم خبر نداری سیسی 

اینکه عاشق تشکیل خانواده ای و نمیتونی اینکارو انجام بدی از نظرم ربطی به دعا نداره چون میگی موقعیت ازدواج رو داری کاملا

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

خب به نظرت بهتر نیست پیش یه مشاور حضوری و خوب بری؟ شاید یه مشکل پنهان داری و خودتم خبر نداری سیسی ای ...

عزیزم بخدا همه رو امتحان کردم منم اصلا اعتقاد نداشتم میگفتم چرت و پرته تا اینکه واقعا خودش اعتراف کرد واقعیه منم فکر نمیکردم واقعی باشه

عزیزم بخدا همه رو امتحان کردم منم اصلا اعتقاد نداشتم میگفتم چرت و پرته تا اینکه واقعا خودش اعتراف کر ...

به هر حال اینم عقیده ی شماست و تا زمانی که شما بهش معتقدی پس کاملا هم حق با شماست 

امیدارم به هدفت که تشکیل خانواده و خوشبختیه (من در همین حد میشناسمت اگه هدف دیگه ای هم داری اونو هم در نظر بگیر) برسی سیسی هرچی که باشه من دوست دارم همه ی آدما تو آرامش و صلح باشن

به هر حال اینم عقیده ی شماست و تا زمانی که شما بهش معتقدی پس کاملا هم حق با شماست امیدارم به هدفت که ...

مرسی عزیژم همچنین و چه خوبه که به عقاید هم احترام میذاریم