2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گناه داره خیلی ناراحت شدم براش بگین ایشون بیان خونه شما خب

میدونین اگه اونم بیاد خوب خونه ی من فقط می‌تونه بیاد چون یه خواهرم طبقه ی چهار خونه ی زنداداشم هم نمیره یه خواهرم هم دوره

اره زن داره هفته ای دوشب اون می‌خوابه ولی غذاش باماه

گناه داره    واقعا   حق  زندگی داره   کم کم   درسته  سخته   کسی جا مادرتون نمیتونه بگیره  کم کم یه  زن  خوب  و ساده  و بسازی براش   جور کنید  حداقل   نون و ابی   درست کنه   لباسش بشوره     از تنهایی  در بیا  شما همبه زندگیتون برسید

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

شاید بابات صد سال عمر از خدا کرفت

تا کی قراره شیفتی برید 

ترکش بدید تا ازدواج کنه

همسرهاتون اگه ناراحت بشن حق دارن

چون حرفه یه ماه یه سال نیست

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹

مجردی ؟ مادرتون فوت شده؟

اره

مادرم فوت شده و خواهر و برادرام همه ازدواج کردن

کار خوبه خدا درست کنه...اگر مردی و مردونگی حالیت بشه توی تایپک های من نه نظر بده و نه پستم رو ریپلای کن وگرنه خاله زنک تر از خودت خودتی