2777
2789
عنوان

کنکور لطفاااا بیاین

98 بازدید | 8 پست

من تیزهوشان درس میخونم امسال میرم یازدهم و سال دهم خیلی کم درس خوندم چون امتحانا نهایی هم نبود و دهمو اصلا مفهومی بلد نیستم زیست و شیمیم خوبه و ریاضیم خیلی ضعیفه اگه بخونم درسا رو راحت میفهمم و استعدادشو دارم  ولی کلا ادمی نیستم که بتونم زیاد درس بخونم و زود خسته میشم معدل دهمم شد 19/05 چون هیچی هیچی نخوونده بودم به نظرتون میتونم جبرانش کنم و امیدی هست؟

تو این یه ماه تابستون چیا بخونم؟تازه میخوام شروع کنم

اولین ازمون قلمچیم همین تابستون دادم که ترازم شد5200

اخه وقتی میبینم انقدر شرکت کننده های کنکور زیاده خیلی تو دلم خالی میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر دیونه ای؟معدل ۱۹ تیزهوشان که خیلییی خوبه شروع کن بخون با برنامه راهبردی میترکونی

اخه بچه هامون خیلی خوب میخونن و الان جلو جلو یازدهمشونم بستن من دیگه هیچ امیدی ندارم  

اخه بچه هامون خیلی خوب میخونن و الان جلو جلو یازدهمشونم بستن من دیگه هیچ امیدی ندارم

اشتباه نکن اصلا فکر اینو نکن تو از الان بخونی درست و اصولی پزشکی رو شاخشه فقط میگم با نظم ببری جلو دهم رو ببند یازدهم رو هم با قلم چی شروع کن

مرسی از کمکت تراز 5200 خیلی داغون نیست یعنی؟

نه عزیزم خیلی هم خوبه به تراز توجه نکن فعلا که تازه شروع کردی به درصدات نگاه کن هر دوهفته سعی کن بیشتر از قبل درست بزنی غلط هاتو هم به حداقل برسون