2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین و در میان ظلمتهاى متراکم فریاد زد که : معبودى جز تو نیست ، منزهى تو، من از ظالمین و ستمکاران بودم .

ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﻟﺬﺕ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﮐﺎﺭﯾﺴﺖ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ: ﺗﻮ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﯽ !

حضرت یونس وقتی یه لحظه از قومش گله کرد و ناسپاسی الله کرد و در شکم ماهی در دریا گرفتار شد خیلی ناراحت شد و از جانب پروردگار بهش وحی شد که این ذکر را بگو تا الله از تو راضی بشه،و حضرت رسول صلوات الله علیه به یارانش فرموند،قسم به الله که جانم در دست اوست هر کس خواسته و حاجتی دارد با تکرار ذکر سیدنا یونس حاجت او برارورده و ختم به خیر میشود،و متن ذکر اینه(لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین)هر کس با خلوص نیت و توکل بر الله بخوونه ان شاالله حاجتش برآورده میشه ولی در ذکر باید مستمر بود

چن بار بگیم میگن از یه حدی بیشتر نشه سنگینه

یکی به من گفت روزی 313 مرتبه ولی من اعتقاد دارم ذکر هر چی بیشتر بگی الله بیشتر از بنده اش راضی میشه و گفتن ذکر جز عبادتهای بزرگ ولی خیلی آسونه چون نه طهارت بدن میخواد نه وضو و نه قبله،در هر شرایطی و هر مکانی میشه ذکر کرد

یعنی کسی بوده که نتیجه داده باشه براش من حاجتم یکم سخته

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍