من خودم میگم: یه روزرفته بودیم شمال کنار رودخونع اون طرف رود مثل یه پارک بود.من خواستم بتمن بشم از رو سنگا بپرم برم اونور.پام لیزخورد افتادم تو رودخونه.عمقش كم بود ولی جریان زیاد من ده سالم بود.اب همینجوری منو میبرد یه جا دیگه کنارسنگا رسیدم خودمو نجات دادم.لباسم یکم روش لجنی شد و ابروم رفت کلی ادم اونجا بود 😂😂
شماهم تعریف کنین
بدترین کاربرا از نظر من: میخوان نظرشون رو هرطور شده قالب کنن- درمورد چیزی که اینجا به کسی مربوط نیس تاپیک میزنن اونایی که میخوان پز بدن مثل تاپیک میزنه ما چهارتا ماشین داریم - کسی که برای پربازدید شدن دروغ میگه و دنبال بازدیده
کوچیک بودم مامانم گفت تو مهمونی فلانی هست اینطوریه اون طوریهاینارو داشت واسه کسی تعریف میکردمنم وقتی ...
چی گفت بعد😂😂😂😂😂
بدترین کاربرا از نظر من: میخوان نظرشون رو هرطور شده قالب کنن- درمورد چیزی که اینجا به کسی مربوط نیس تاپیک میزنن اونایی که میخوان پز بدن مثل تاپیک میزنه ما چهارتا ماشین داریم - کسی که برای پربازدید شدن دروغ میگه و دنبال بازدیده
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اوایلی که اومده بودم تو نی نی سایت دیدم از لفظ اسی اینجا خیلی استفاده میشه با خودم گفتم شاید یه چیزی ...
منم همین فکرو میکردم دقیقااااااا😂